Bursalı İş Kadınları Kütahya'ya Hayran Kaldı

Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (BUİKAD) yetkilileri, Kütahya Kütahya Genç İşadamları ve Yöneticileri Derneği'ni (KÜGİAD) ziyaret etti.


BUİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Baş Bayraktar, kendilerine gösterilen yakın ilgi ve alakaya teşekkür ettiklerini ifade etti.

Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği üyeleri, Seramik Müzesi, Yasmin Home El İşleme ve Tekstil Mağazası ve El Sanatları Merkezi'ni gezdi.

BUİKAD heyeti, Kütahya ziyaretinin ikinci gününde de KÜGİAD dernek merkezini, Germiyan Sokak’ta bulunan Kent Tarihi Müzesini ve Mehmet Gürsoy Çini ve el sanatları merkezinin bulunduğu Mavi Konağı gezdiler.

Gezilerin son durağı ise Kütahya Belediyesi Hekim Sinan Tıbbi Bitkiler Merkezi oldu. 2 gün boyunca Kütahya'da gezi ve ziyaretlerde bulunan BUİKAD heyetinde başta Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Baş Bayraktar olmak üzere Yönetim Kurulu üyeleri Nermin Atalay, Neslihan Delen Fırat, Seda Özmutlu, Semra Baykan ve Ulviye Yahya ile birlikte BUİKAD üyeleri Ayşegül Gültekin, Ebru Yangöz Sağlık, Elif Ahsen Gökçen, Gülay Demirbek, Gülay Durmuş, Güler Türkyılmaz, Hayriye Tarakçı, Nalân Yıldız, Reyhan Gürbay, Sedef Sinoplu, Selma Çetinkaya Türker ve Tülin Işık yer aldı.
Kaynak: İHA