Ak Partili Tozan Mardinliler'i Mutlu Etti

AK Parti Konak Belediye Başkan aday adayı Sevim Tozan, Mardinliler Federasyonu'nun 1. kuruluş yıldönümü şenliğine katıldı.

Ak Partili Tozan Mardinliler'i Mutlu Etti
Muhteşem bir coşku ve kalabalık katılımcıları ile dikkatleri çeken şenlikte Federasyon Başkanı Mehmet Şakin Irmak'ı tebrik eden Tozan, "Doğusu ve batısı ile Türkiyemiz bir bütündür. Güzel İzmir'imizi yurt edinmiş Mardinli kardeşlerimizi de kucaklıyoruz" dedi.


"Medeniyetler şehri Mardin'in güzel insanlarının bu güzel etkinliğine katılmaktan dolayı gururluyuz." diye konuşan Tozan, "İyi ki varsınız. İzmirimiz, kentimizi yurt edinen hemşehrilerimizle çok daha zengindir. Biz, demokratik duruşumuz ve engin hoşgörümüzle herkesi kucaklıyoruz. Seçildiğimiz takdirde kentimizi tüm hemşeri derneklerimizle diyalog içersinde yöneteceğiz" dedi.

Mardinliler Federasyonu Başkanı Mehmet Şakin Irmak ise Tozan'ı takdir ettiğini ve çıktığı yolda başarı dilediğini ifade ederek, "Sevim Hanım, çok yönlü ve çalışkan ve fedakar bir siyasetçi. Bugüne kadar devam ettirdiği çizgisi ile Konak'ta çok faydalı hizmetler yapacağına inanıyoruz. Bizleri kırmayarak şenliğimize katılmasıyla bizleri mutlu etti. Yolunun açık olmasını temenni ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA