Lice Kaymakamı Efendioğlu Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Diyarbakır'ın Lice İlçe Kaymakamı Tunahan Efendioğlu, vatandaşlarla bir araya geldi.

Lice Kaymakamı Efendioğlu Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Kaymakam Efendioğlu, beraberinde İlçe Emniyet Amiri Servet Bambu, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hüseyin Bilal, İlçe Müftüsü Ramazan Özgüntürkmen, Yenişehir Mahallesi Muhtarı Baran Erkaplan, Kelvan Mahallesi Muhtarı Aydın Karagöz ve vatandaşlarla kahvede bir araya geldi. Atatürk Çarşısı'nda bulunan bir kahvede vatandaşlarla oturan Kaymakam Efendioğlu, halkın ayağına giderek onların hizmetinde olduklarını göstermek ve onlara bu güveni vermek istediklerini söyledi.

Vatandaşın sıkıntılarını, dertlerini aracısız olarak, direkt kendilerinden dinlemek için kahve sohbetleri yapmaya başladıklarını ifade eden Kaymakam Efendioğlu, "Amacımız, Lice ilçesinin huzuru ve mutluluğu için 7 Gün 24 Saat aralıksız çalıştığımızı ilçe halkına hissettirmek, onlara bu güveni vermektir" dedi.

Kahvehaneye giden Lice İlçe Kaymakamı Tunahan Efendioğlu'nu karşısında gören vatandaşlar ise şaşkınlığını gizleyemediler. Vatandaşlar, ilk kez bir kaymakamın kahveye gelip sıkıntılarını dinlediğini söyledi

İlçe Emniyet Amiri Servet Bambu ise, "Müdürlüğümüzün kapılarının, 24 saat halka açık olduğunu, bizzat yüzlerine söylemek istiyorum. İlçe sakinleri istedikleri zaman hiç tereddüt etmeden gelip dertlerini ve sıkıntılarını anlatabilirler" diye konuştu.

,
Sohbet sonunda kahvehanede oturan vatandaşlar, Kaymakam Tunahan Efendioğlu ve beraberindekilerle hatıra fotoğrafı çektirip çay içtiler.
Kaynak: İHA