Vali Kemelek, Kurban Bayramı Dolayısıyla Çeşitli Ziyaretlerde Bulundu

Sivas Valisi Zübeyir Kemelek, Kurban Bayramı dolayısıyla Sevgi Evleri, Huzurevi, Erkek Yetiştirme Yurdu ile Şehit ve Gazi ailelerine ziyarette bulundu.

Vali Kemelek, Kurban Bayramı Dolayısıyla Çeşitli Ziyaretlerde Bulundu

Bayram ziyaretleri kapsamında ilk olarak Sevgi Evleri'ni ziyaret eden Vali Zübeyir Kemelek, Sevgi Evlerini gezerek çocuklarla bayramlaştı. Sevgi Evleri ziyaretine Garnizon ve 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Fatih Celalettin Sağır, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Vali Yardımcısı Mustafa Aydın, İl Jandarma Komutanı Okçin Akşit, İl Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay’da katıldı.

Vali Kemelek ve beraberindekiler Sevgi Evleri ziyaretinin ardından İhramcızade İsmail Hakkı Toprak Huzurevi'ne geçerek burada kalan huzurevi sakinleriyle bayramlaştı. Huzurevi sakinleri burada kendi yazdıkları şiirleri okudu.

Huzurevi ziyaretinin ardından Erkek Yetiştirme Yurdu’na geçilerek buradaki öğrencilerle de bayramlaşma gerçekleştirildi.

Ziyaretler, şehit ve gazi aileleriyle son buldu. Ziyaretlerin ardından Polisevinde bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

Vali Zübeyir Kemelek burada yaptığı konuşmada;"Bayramlarında birçok yönü var, sosyal yönü var, başka yönlerden değerlendirmek gerekiyor. O bakımdan dopdolu yaşamak gerekiyor, kurban kesenlerin kesmeyenleri görmesi lazım, yaşlıları, hastaları ziyaret etmek gibi toplumsal görevlerimizi de unutmamak gerekiyor. Burada gerçekten bir bayram havası hissediyorum, katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum, tabi bizde görev gereği bayramlarımızı gurbette geçiren insanlarız dolayısıyla onunda ayrı bir havası var, ben tekrar hepinize sağlıklar, esenlikler diliyorum. Nice bayramlara sevdiklerinizle birlikte kavuşmanızı diliyorum." dedi.

Kaynak: İHA