Türkiye Kamu Sen Giresun İl Temsilcisi Çetinkaya Açıklaması

Türkiye Kamu-Sen Giresun İl Temsilcisi Arif Çetinkaya, imralı ile yürütülen görüşme süreciyle ilgili olarak, ''Yaşanan olayları dikkatle, sabırla ve endişeyle izleyen Türk milleti her şeye rağmen geleceğinden emin olmak istiyor'' dedi.

Çetinkaya, Kamu Sen İl Temsilciliği binasında düzenlediği basın toplantısında, görüşme süreci konusunda tüm sorumluları attıkları adımları ölçerek, biçerek atmaya davet ettiklerini belirtti.

Görüşmelerin, anaların göz yaşlarını durdurmayacağını ve daha fazla ağlamasına sebep olacağını savunan Çetinkaya, şunları kaydetti:

''Yaşanan olayları dikkatle, sabırla ve endişeyle izleyen Türk milleti Her Şeye Rağmen geleceğinden emin olmak istiyor. Şurası asla unutulmamalıdır ki, tüm olumsuz şartlara, her türlü yanıltıcı haberlere rağmen, Türk milleti devletiyle, vatanıyla hür ve bağımsız olarak kıyamete kadar yaşamaya devam edecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Türk milletinin kültürel genetik kodları ve ortak hafızası, yapılmak istenileni anlamaya, tedbir almaya ve çözmeye muktedirdir. Tarih bunun örnekleriyle doludur.''

Muhabir: Gültekin Yetgin

Yayıncı: Dilek Sezen
Kaynak: AA