Ak Parti Emet İlçe Başkanı Yerem'in Babaannesi 107 Yaşında Vefat Etti

AK Parti Emet İlçe Başkanı Mehmet Ali Yerem'in, 107 yaşında vefat eden babaannesi Ayşe Yerem'in cenazesi, ilçede toprağa verildi.

Solunum yetmezliği nedeniyle evinde vefat eden ve ilçenin en yaşlı kişisi de olan Ayşe Yerem'in cenazesi, evinden alınarak, Çarşı Camisi bahçesindeki musalla taşına konuldu.

Cenaze, burada ikindi vakti Emet Müftüsü İsmail Temur tarafından kıldırılan cenaze namazı Sonrası ilçe mezarlığında defnedildi. Törene, AK Parti'nin Kütahya teşkilatlarının yöneticileriyle vatandaşlar katıldı.

Mehmet Ali Yerem, tören Sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, babaannesinin, torunlarının çocuklarını gördüğünü söyledi.

Onun, bir çocuğunu trafik kazasında, başka bir çocuğunu hayır için yapılan su kanalı kazısındaki göçükte, bir çocuğunu silahla vurularak, bir çocuğunu ise kanser hastalığı nedeniyle kaybettiğini belirten Yerem, ''Hayatında birçok acılar yaşayan babaannemin şuuru Son nefesine kadar yerindeydi. Elbette ki, acımız büyük. Bu acılı günümüzde hem cenaze törenine katılarak hem de telefon ve telgraflarıyla yanımızda olan herkese teşekkür ederim'' dedi.

Muhabir: Abdülkadir Ekmekçioğlu / Sedat Gök

Yayıncı: Mürsel Çetin
Kaynak: AA