Erciş Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan Adli Yıl Kokteyli

Van’ın Erciş Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yeni adli yılın başlaması nedeniyle hakim, savcı, avukat ve adliye personeli onuruna kokteyl düzenlendi.

Erciş Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan Adli Yıl Kokteyli
Tekevler Mahallesi Karataşlar mevkiinde hizmet vermekte olan prefabrik adliyede düzenlenen kokteyle Erciş Cumhuriyet Başsavcısı Kerem Arabacı, Erciş adliyesinde görev yapan Cumhuriyet savcıları, hakimler, ilçede görev yapan avukatlar ile adliye çalışanları katıldı.

Kokteylde bir konuşma yapan Erciş Cumhuriyet Başsavcısı Kerem Arabacı, bugüne kadar yaptıkları gibi, bundan sonra da yargı bağımsızlığı ve tarafsızlığını esas alarak görevlerini adil ve etkin şekilde yerine getirmek için tüm güçleriyle çalışacaklarını söyledi.

Adli yıl başlangıcını aslında yeni adliye binasında yapmayı planladıklarını ancak, bina inşaatının tamamlanmaması nedeniyle hizmet verdikleri prefabrik adliyede kokteyl düzenlemek zorunda kaldıklarını anlatan Başsavcı Kerem Arabacı, “Erciş Adliyesi’ne yeni atanan hakim ve savcı meslektaşlarım ile depremden bugüne değin özveriyle çalışan hakim ve savcı meslektaşlarıma, adliye personelimize, avukat arkadaşlarımıza yeni adli yılda üstün başarılar diliyorum. Prefabrik adliyeden, kalıcı adliye binamıza taşınıncaya kadar Erciş’teki adliye hizmetlerimizi aksatmadan en iyi şekilde yerine getireceğimizden hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Amacımız, 'Adalet Mülkün Temelidir' sözünden yola çıkarak, Erciş’te adalet sistemini en doğru ve en hızlı bir şekilde çalıştırıp, vatandaşlarımıza seri ve adaletli bir hizmet sunabilmektir. Tüm arkadaşlarımın fedakarca görevlerini yerine getireceklerine de inancım tamdır” dedi.

Bu arada, düzenlenen kokteyle ilçeye yeni atanan Cumhuriyet savcıları Mahmut Bora Ekici, İdil Melek Soysal, hakimlerden Atilla Subaşı, Fatih Soysal, Berkay Altuğ, Mehmet Uyar, Ferruh Akyüz ile Hakan Ölmez de katıldı .
Kaynak: İHA