AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir Açıklama Yaptı

AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Türkiye'nin AK Parti ile yakaladığı kalkınma hamlesinin artarak devam edeceğini bildirdi.

Demir, AK Parti Terme İlçe Başkanı Recep Ertan, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Orhan Tozlu ve çok sayıda partili ile Terme'de Evci beldesi, Çamlıva, Yüksekyayla, Kuşça ve Dumantepe köylerini ziyaret etti.

Muhtarlar ve köylülerle görüşen Demir, vatandaşların sorunlarını dinledi.

İlçe gezisi sırasında İl Özel İdaresi ve Evci Belediyesi'nin de ortağı olduğu Terme Metal Sanayi ve Ticaret AŞ. ile Evci beldesinde yapımı tamamlanan arıtma tesisinde incelemelerde bulunan Demir, Türkiye'de sağlanan istikrar ve güven ortamının kalkınma sürecini ateşlediğini ve artık Türkiye'nin eskiye nazaran çok daha iyi durumda olduğunu söyledi.

Dünyada bir çok ülkenin ekonomik sıkıntılar çekerken Türkiye'nin her alanda büyüdüğünü ifade eden Demir, ''AK Parti iktidarı Türkiye'de büyük bir değişim ve gelişim sürecini başlatmıştır. Halkından aldığı güçle hükümetimiz yoluna devam etmiş, vatan için, millet için her türlü fedakarlığı yaparak ülkeyi daha güçlü konuma getirmiştir. Türkiye'nin hızlı yükselişini engellemek, huzur ve güven ortamının bozulmasını isteyenler mutlaka olacaktır ama bunda kimse başarı sağlamayacaktır. Halkımız sağduyusuyla ülkenin kalkınma ve gelişim sürecine katkı vermeye devam edecektir'' dedi.

Muhabir: Fatma Kalay

Yayıncı: Dilek Sezen
Kaynak: AA