Ak Parti Antalya Milletvekilleri Partililerle İftarda Buluştu

Antalya’nın Gazipaşa ilçesine gelen AK Parti Antalya Milletvekilleri partililerle iftarda buluştu.

Öğretmenevinde verilen iftar yemeğine AK Parti Kadın Kolları, köy muhtarları, AK Parti Gençliği ve bir çok davetli katıldı.

İftar sonrası AK Parti İlçe Başkanı M.Bahattin Akşit'in teşekkür konuşmasının ardından konuşan AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu bir konuşma yaptı. Mevlütoğlu konuşmasında; Gazipaşa'nın hizmetin ve ulaşımın merkezi olduğunu, Gökçeler Barajı ile de tarım merkezi, Gazipaşa-Alanya duble yolu ve Gazipaşa-Anamur yolu ile karayolu ulaşımının merkezi, havaalanının yapılması ile hava yolu ulaşımının merkezi, yat limanının bitmesi ile deniz yolu ulaşımının merkezi olacağını söyledi.

Mevlütoğlu, "Hizmetin merkezi olan ilçede Gazipaşa Belediyesinin yapması gereken projeyi, Gazipaşa Kaymakamı Muhittin Pamuk’un bizlere sunması ilçenin belediye hizmet anlayışını bizlere göstermiştir. Önümüzdeki seçimlerde Allah’ın izni ve sizlerin de gayreti ile Gazipaşa Belediyesini de AK Parti’ye kazandıracağız” diye konuştu.

AK Parti Milletvekili Hüseyin Samani ise konuşmasında, meclisimiz tatile girmesine rağmen kendilerinin tatile değil vekil seçildikleri il ve ilçeleri ziyaret etmeye devam ettiklerini belirtip, "AK Parti görev ve hizmet anlayışı bunu gerektirir. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan gittiğiniz yerlere benim selamımı da iletin dedi.

Sizlere onun selamını getirdik. Bu yükü de üzerimizden devretmiş olalım. Sıcakların olması bizim için engel değil, AK Parti hizmette sınır tanımaz. Kaymakamlıktan aldığımız projeler oldu. Bu projelerin belediyeden gelmeli. Burada da bir daha anlaşılıyor ki, belediyenin biran önce AK Parti belediye anlayışına geçmesi gerekiyor” diye konuştu.