Erzincan’da Örnek Birliktelik

Erzincan Belediye Meclis üyeleri ve İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Başkanı Yüksel Çakır ve İl Genel Meclisi Başkanı Ünal Tuygun’un davetlisi olarak bir kahvaltı organizasyonunda bir araya geldiler.

Erzincan’da Örnek Birliktelik
Toplantıya başkanlar dışında İl Genel Meclisinin 21 ve Belediye Meclisinin 25 üyesi katıldı.

Erzincan İl Genel Meclisi Başkanı Ünal Tuygun, 3 yıldır her iki meclisin de sokak siyasetinden etkilenmeden kararlar aldığını ve alınan kararlar doğrultusunda gerek İl Özel İdaresi ve gerekse Erzincan Belediyesi olarak önemli çalışmalara imza attıklarını söyledi.

Farklı siyasi görüşlerin uyum içerisinde aynı çatı altında çalışmayı başardıklarını vurgulayan Tuygun, elde edilen başarının sırrının burada gizli olduğunu belirtti.

Daha sonra bir konuşma yapan Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır ise İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyelerinin ikinci kez bir araya geldiğini belirtti.

Başkan Çakır; “Her iki meclis üyelerinin aldığı kararlar doğrultusunda hizmet üreten belediye ve özel idare çalışmaları sayesinde Erzincan önemli gelişmeler kat etmiştir. Bu iki kurum yer, yer işbirliği içerisinde bazı çalışmalara da imza atmıştır. İkinci çağrı merkezi bunlardan biri. Et Balık Kurumu konusunda atılan adım bir diğer çalışma. Bunun gibi şehrin geleceğine dair, çok önemli birçok adımı birlikte attık. İl Genel Meclisi Başkanımızın da ifade ettiği gibi uyumlu bir çalışma örneği sergileyen her iki meclis, bu sayede başarılı kararlar aldı .
Kaynak: İHA