Dalaman Kent Konseyi Otelcilerle Buluştu

Dalaman Kent Konseyi tarafından organize edilen toplantıda Köyceğiz, Ortaca ve Dalaman’da bulunan otel yöneticileri sezon öncesi hazırlıkları değerlendirdi.

Dalaman Kent Konseyi Otelcilerle Buluştu
Dalaman Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıya Dalaman Belediye Başkanı Sedat Yılmaz, Kent Konseyi Başkanı Vildan Dündar, Köyceğiz, Ortaca ve Dalaman ilçelerinde faaliyet gösteren otellerin yöneticileri katıldı.

Toplantıda bölgenin sadece yaz turizmi değil, kış turizminden de gelir elde edebilmesi için yapılacak olan çalışmalar hakkında görüşmeler yapıldı. Aynı zamanda otelcilerin kış sezonunda da açık kalabilmesi için alternatif turizm seçenekleri hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantı sonucunda bölgenin turizm potansiyeli ve eksiklikleri ile ilgili bir çalışma yapılması ve bu çalışma sonucunda oluşacak rapora göre hareket edilmesi karara bağlandı.

Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Sedat Yılmaz; “Bilindiği gibi bölgemiz yaz ve kış turizmine açık bir bölge. Otel yöneticileri ile bir araya gelerek kış aylarında otellerin açık kalması için ne gibi çalışmaların yapılmasını masaya yatırdık. Çeşitli alternatifler sunuldu. Bu konuda çalışma yapılıp, düzenlenecek rapora göre hareket edilmesini kararlaştırdık” dedi.

Kaynak: İHA