Gediz Halk Eğitimi Merkezi Voleybol Takımı Yarı Final Karşılaşmalarında Grup Üçüncüsü Oldu

Gediz Halk Eğitimi Merkezi Spor Kulübü Voleybol Takımı, Türkiye Voleybol Şampiyonası Yarı Final Yarışmalarında grup üçüncüsü oldu.

Gediz Halk Eğitimi Merkezi Voleybol Takımı Yarı Final Karşılaşmalarında Grup Üçüncüsü Oldu
Gediz Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcısı Ahmet Bozdeveci, Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Salonunda yapılan Türkiye Voleybol Birinciliği Küçük Erkekler (Yaş Grubu) Dalındaki Yarıfinal yarışmalarına katılan Gediz Halk Eğitimi Merkezi Spor Kulübü Voleybol Takımının 5 eksik oyuncuyla grup üçüncüsü olmayı başardığını söyledi.

Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcısı Ahmet Bozdeveci, Bilecik'te yapılan Türkiye Yarı Final karşılaşmalarına katılan takımın as kadrosunda 5 eksik oyuncuyla yaptığı zorlu mücadelede grubundaki Tekirdağ, Sakarya ve Afyonkarahisar gibi güçlü rakipler arasında üçüncülük elde etmesinin büyük bir başarı olduğunu ifade etti.

Takım Antrenörü Oğuz Akalan ise, "Eksik kadromuza rağmen iyi bir mücadele verdik ama istediğimiz sonucu elde edemedik. Önümüzdeki yıl yapılacak maçlara çok daha iyi bir şekilde hazırlanacağız. Daha güzel sonuçlar alıncaya kadar mücadeleye devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: İHA