Yalova Atık Su Arıtma Tesisi'nin Kesin Kabulü Yapıldı

Yalova Atık Su Arıtma Tesisi'nin düzenlenen törenle kesin kabulü yapıldı.

Yapım işleri kesin kabul tutanağı, Yalova Atık Su Arıtma Tesisi'nde düzenlenen törenle imzalandı. Törende tesisin bakım ve işletme hizmetleriyle ilgili geçici kabulün bir yıl önce yapıldığını belirten YASKİ Müdürü Salih Kocabaş, müteahhit firma tarafından yıl içerisinde gerekli incelemelerin yapıldığını belirtti.

Kocabaş, şunları kaydetti:

''Şartname mevzuatı gereği eksik kalan işlemler konusunda yüklenici firmaya bir yıl boyunca çeşitli konularda uyarılarda bulunduk. Eksik kalan birtakım konularda bu firma eksikliklerimizi tamamladı. Artık tesislerin bakım ve işletme hizmetlerini YASKİ yürütecek. Bu imza programını da tesisler için finansman sağlayan İller Bankası koordinatörlüğünde yapıyoruz.''

Daha sonra kesin kabul komisyonunda bulunan İller Bankası Genel Müdürlüğü'nden Aylin Efendioğlu, Eray Güloğlu, Ersen Kelkit, İller Bankası Bursa Bölge Müdürlüğü'nden Ekrem Ayti, Ahmet Perktaş, YASKİ Müdürü Salih Kocabaş ve Yalova Belediyesi ile tesise ortak olan Çiftlikköy, Taşköprü, Termal ve Kadıköy Belediyesi temsilcileri ve OTV Turkey Arıtma İnşaat firması Operasyon Müdürü Orhan Özgül kesin kabul tutanağına imza attı .
Kaynak: AA