Canlı yayında tansiyon yükseldi, reji reklam arası verdi

Kavgalarıyla ünlü Dört Bir Taraf dün akşam yine en hararetli programlarından birine daha imza attı. Kavgalarıyla ünlü Nagehan Alçı ve Enver Aysever bu kez de "Deniz Gezmiş" için kavga etti. Aysever ve Alçı'nın canlı yayın kavgası sona ermeyince reji reklam arası vermek zorunda kaldı.

Canlı yayında tansiyon yükseldi, reji reklam arası verdi
Nagehan Alçı'nın sol hareketin ordu ve askerle iç içe olduğu iddiasına sinirlenen Enver Aysever ortalığı birbirine kattı.

ÜLKÜCÜLERİ KIZDIRACAK SÖZLER

Deniz Gezmiş' ve arkadaşlarının askerle iç içe olmadığını savunan Aysever ' Bana bir tane belge getirin, getiremezsiniz. Bunun böyle olduğunu bütün dünya da bilir bütün sol da bilir. 'Bundan sonra ülkücüler komünistleri gerekirse öldürecek ' diyen MİT raporu var işte. Kim bunlar solcular mı? Kimin askerlerle ilişkili olduğu belgelidir ' dedi.

HASAN CEMAL OYUNU NU BOZDU DEĞİL Mİ?

Enver Aysever'in MİT raporundan yaptığı alıntıya Hasan Cemal'ın kitabından alıntı yapan Nagehan Alçı, buy alıntıyı canlı yayında okuyunca ortalık bir anda karıştı. Hasan Cemal'in yazdıklarına itiraz eden Aysever'e Alçı ' 'Hasan Cemal oyununu bozdu değil mi? ' diye cevap verdi.

DENİZ GEZMİŞ BİZİM İÇİN KUTSALDIR

Altan Öymen ise Deniz Gezmiş'in arkadaşı olduğunu ifade ederek, vefat etmiş insanlar hakkında konuşmanın doğru olmadığını bu insanların vefat ettiği için Alçı'nın iddialarına cevap veremeyeceğini söyleyerek, Nagehan Alçı'ya itiraz etti. Enver Aysever ise Nagehan Alçı'nın Deniz Gezmiş hakkında söylediklerini kabul etmedikleri ve hakaret saydıklarını ifade ederek 'Bunlar bizim için küfür sayılır. Deniz Gezmiş ve arkadaşları bizim için kutsaldır ' diye konuştu.

REJİ REKLAM ARASI VERDİ
Nagehan Alçı ve Enver Aysever arasındaki tartışma bir türlü bitmek bitmeyince reji reklam arası vermek zorunda kaldı.

BEYAZ GAZETE