Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İhsan Tunçoğlu'nun Annesi Toprağa Verildi

Rahatsızlığından dolayı uzun süredir tedavi gören ancak dün vefat eden Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İhsan Tunçoğlu’nun annesinin cenazesi kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İhsan Tunçoğlu'nun Annesi Toprağa Verildi
Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İhsan Tunçoğlu'nun vefat eden annesi 84 yaşındaki Fatma Tunçoğlu Fatih Mahallesi'ndeki Fatih Sultan Mehmet Camii'nde Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında Ahi Evran Mezarlığında toprağa verildi.

Kütahya İl Müftüsü Mustafa Üskülüplü’nün kıldırdığı cenaze namazına Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Çınar, Belediye Başkan Vekili Nejat Özturan, Milletvekilleri Vural Kavuncu, Hasan Fehmi Kinay, Alim Işık, İşadamları Rıza Güral ve İsmet Güral, Daire Müdür ve amirleri, İl Genel Meclis Başkanı Seyit Ömer Durmuş, AK Parti eski il başkanları Şükrü Nazlı ve Mustafa Yenipazar, Merkez İlçe Başkanı Emin Sarıkaya, İş dünyasından ve basından birçok isim, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İhsan Tunçoğlu’nun birçok arkadaşı ve akrabası ve kalabalık camii cemaati katıldı.

Cenaze namazını kıldıran İl Müftüsü merhume için helallik isterken Allah’tan rahmet etmesi temennisinde bulundu. Kılınan cenaze namazının ardından Fatma Tunçoğlu’nun cenazesi Ahi Evran Mezarlığına defnedildi. Defin işlemlerinden sonra cenazeye katılanlar İhsan Tunçoğlu’na başsağlığı ve sabırlar diledi .
Kaynak: İHA