Belediye Başkanı Fadıloğlu, Öğrencilerle Buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilköğretim okulu öğrencileriyle bir araya geldi.

Şehitkamil Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Şehitkamil Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağıcı ile 80. Yıl İlköğretim Okulu'nda öğrencilerle bir araya gelen Fadıloğlu, öğrencilerin sorun ve taleplerini dinledi.

Fadıloğlu, imkanlar dahilinde okulları ziyaret etmeye gayret gösterdiklerini belirterek, ''Okullar Hayat Bulsun Projesi çerçevesinde Milli Eğitim Müdürlüğü nezdinde yapılan çalışmalara biz de destek veriyoruz. Belediye imkanlarıyla okullarımızın standartlarını yükseltmek adına çalışıyoruz. Amacımız, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın başarı çıtasını daha iyi bir noktaya getirmektir'' dedi.

Başarıya ulaşılabilecek çalışma sistemini öğrencilere anlatan Fadıloğlu, ilköğretim ve okul öncesi öğrencilere kitapçık ve kırtasiye malzemeleri hediye etti.

Şehitkamil Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı da, Belediye Başkanı Fadıloğlu ile fırsat buldukça okulları gezdiklerini, sorunları yerinde tespit ettiklerini kaydetti.

-Kursiyer kadınlar eğlendi

Şehitkamil Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde çeşitli kurslara katılan kadınlara yönelik olarak Dülük Tabiat Parkı içerisinde moral ve dayanışma programı gerçekleştirildi.

Şehitkamil Belediyesi'ne bağlı sosyal tesislerdeki kadın üyeler Dülük Tabiat Parkı'nda bir araya geldi. Şölen havasında geçen eğlencede kursiyer kadınlar, müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.

Belediyeye ait 8 sosyal tesisteki kursiyerlerin katıldığı programda, yağlı köfte yarışmasında ilk 3'e giren kursiyerler Başkan Fadıloğlu tarafından ödüllendirildi.

Programın ardından kursiyerlere seslenen Fadıloğlu, sosyal tesisler bünyesinde faaliyet gösteren kadınlar arasındaki birlik ve beraberliğe katkıda bulunmak amacıyla böyle bir program düzenlediklerini kaydetti.

Programı geleneksel hale getirmek istediklerini ifade eden Fadıloğlu, ''Bayanlarımız kendi aralarında yağlı köfte yarışması yaptılar. Burada amaç eğlenmek ve güzel bir gün geçirmekti. Bunu sağlayabildiysek ne mutlu bize'' dedi.

Kaynak: AA