Ödemiş Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Ulusal Gençlik Parlamentosuna Katılıyor

Ödemiş Kent Konseyi Gençlik Meclisi çalışmalarını her hafta gerçekleştirdiği toplantı ve sosyal etkinliklerle sürdürüyor.

Ödemiş Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Ulusal Gençlik Parlamentosuna Katılıyor
Gençleri bir araya getiren Gençlik Meclisi her hafta salı akşamları hem film izliyor, hem de film gösterimi öncesi ilçeyi ilgilendiren konuları görüşüyor. Sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta yaptıkları oylamayla hangi filmi izleyeceklerini belirleyen Ödemişli gençler son olarak “Anestezi” adlı filmi izlemek üzere Ödemiş Kent Konseyi hizmet binasında bir araya geldi.Film gösterimi öncesi Gençlik Meclisi Başkanı Kemal Sarısu’nun da katıldığı toplantıda üç gündem maddesi görüşüldü. Ulusal Gençlik Parlamentosu’nun İstanbul’da düzenleyeceği 8. Genel Kurul Toplantısı’na katılma kararı alan Gençlik Meclisi, toplantıya Ödemiş’i temsilen bir üyenin katılmasını kararlaştırdı.Toplantıda ayrıca Ödemiş’te duraklarda yer alan reklam panolarının dönerli sistemle modern bir hale getirilmesi ve belediyeye ait bisikletlerin sayısının artırılması konusunda Ödemiş Belediyesi’ne önerilerde bulunulması kararlaştırıldı. Toplantıda 19 Mayıs’ta düzenlenecek etkinliklerin hazırlıkları da ele alındı. Gençlik Meclisi üyeleri daha sonra film izleyerek stres attı.

Gençlik Meclisi’nin Ödemiş’i ilgilendiren tüm konuları yaptığı toplantılarda ele aldığını ifade eden Gençlik Meclisi Başkanı Kemal Sarısu, “Yaptığımız toplantıların yanı sıra sık sık sosyal etkinliklerle gençlerimizle buluşup, gençlerimizin sorunlarını ve önerilerini dinliyoruz. Film gösterimlerimiz de bu etkinliklerin bir parçası. Her hafta bir araya gelen gençlerimizle gösterim öncesi çalışmaları değerlendirerek, çeşitli kararlar alıyoruz. Ödemiş ile ilgili düşüncesi olan tüm gençlerimizi toplantı ve etkinliklerimize bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA