Chp'li Gençler, Kitap Toplama Kampanyası Başlattı

Akhisar CHP İlçe Gençlik Kolları, Kütüphaneler Haftası nedeniyle çocuk kitaplarına ihtiyacı duyan okullara bağışlamak üzere “İlköğretim Kitaplıkları İçin Kitap Toplama Kampanyası" başlattı.

Chp'li Gençler, Kitap Toplama Kampanyası Başlattı
Kitle iletişim araçlarının en çok gençliği ve çocukları etkisi altına aldığını, okuma alışkınlığının hızla kaybolduğunu dile getiren CHP Akhisar Gençlik Kolları Başkanı Tuğrul Köprülü, "Sadece televizyon, bilgisayar gibi araçlardan beslenen çocuklarımız ve gençlerimiz , olayları tahlil etme ve yorumlama yeteneğinden yoksun yetişerek, beyni tembelliğe alıştırılmış bir şekilde kendi kültüründen ve değerlerinden uzak bir kişilik kazanıp, toplum içerisinde yer edinme konusunda hayli zorlanıyor. Bu konuda kitapları, kardeşlerimizin ve genç arkadaşlarımızın hayal gücünü güçlendirmesi, yorumlama yeteneğini kazandırması , ülkesine ve içinde yaşadığı toplumun kültür ve değerlerine sahip çıkması bakımından çok önemli görüyoruz" dedi.

Köprülü, bu amaçla 100 Temel Eser başta olmak üzere, temiz ve yıpranmamış öykü, roman, hikaye türü kitapları, ihtiyacı bulunan köy, belde ve ilçedeki okullara kazandırmak istediklerini kaydetti.

Akhisar halkından da destek isteyen Köprülü, kitap bağışlamak isteyenlerin "0 506 866 38 60" nolu telefondan kendilerine ulaşabileceğini sözlerine ekledi .