Mobilyanın Modasını Belirleyen Modef, Kapılarını Ziyaretçilerine Açıyor

Türkiye’nin mobilya trendini belirleyen Mobilya Dekorasyon Fuarı MODEF, Bursa’nın İnegöl ilçesinde kapılarını 27'nci kez ziyaretçilerine açıyor.

Mobilyanın Modasını Belirleyen Modef, Kapılarını Ziyaretçilerine Açıyor
Sürekli değişen müşteri isteklerini, yurt içi ve yurt dışı trendleri ile birleştirip buna uygun çözümler sunan İnegöl Mobilyası, yeni koleksiyonunu 3-8 Nisan tarihlerinde İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarı (MODEF 2012)'nda müşterilerinin beğenisine sunacak. İnegöl’de yeni bir fuar coşkusunu bayram havası içerisinde 27'nci kez yaşayacaklarını belirten Modef Yönetim Kurulu Başkanı ve İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, MODEF 2012 Fuarı’na yüksek düzeyde katılım beklediklerini söyledi.

Türkiye’de birçok ilden büyük olan, gerçekleştirdiği atılım ve yatırımlarla daha da modernleşen ve gelişen İnegöl’de, yeni bir fuar coşkusu başladığını ifade eden Başkan Alinur Aktaş, “Mobilya konusunda ülkede örnek olacak ilklere imza atan İnegöl ilk ilçe ihtisas OSB’si olan İnegöl Mobilya ve Ağaç İşleri İhtisas OSB, yine Türkiye’nin ilk uluslararası Mobilya Test Laboratuarı TÜV Rheinland ile Türk mobilya sektörünün belirleyici unsuru olmaya devam ediyor. Türkiye’de İnegöl’ün mobilyada ihracat payı 2004 yılında yüzde 7 civarındayken, bugün yüzde 30'lara kadar çıkmıştır. İnegöl mobilyası bir dünya markası olarak dünyaya açılmış ve açılmaya da devam edecektir.” dedi.

İnegöl’ün Türkiye’de yükselen çizgisinin mobilya olduğunu kaydeden İnegöl Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Ahmet Akıskalı, “Modef fuarları Türkiye’de mobilyanın modasını belirler hale gelmiştir. Ar-Ge çalışmalarıyla sürekli kendisini yenileyen mobilya sektöründe iddiasını sürdürmektedir. Mobilyada sektör duayenlerinin katılımcı olarak geldiği İstanbul Mobilya Fuarı (İMOB)’na 80 sektör temsilcisiyle adını nasıl yazdırdıysa, açılışını yapacağımız Mobilya Dekorasyon Fuarı (MODEF)’yla da Türkiye’de mobilyanın modası belirleyecektir.” şeklinde konuştu.

152 sektör temsilci firmanın katılacağı fuarla alakalı yurt genelinde toplam 40 bin sektör temsilcisi mağazaya kargo yoluyla davetiye gönderdiklerini belirten Modef Genel Müdürü Fikret Aygün, “Her geçen yıl reklam ve tanıtıma verdiğimiz önemle ziyaretçi sayısını daha üst seviyeye taşıyoruz.” diyerek, fuarda kaliteli üretici ve tüketiciyi buluşturduklarını söyledi.