Zonguldak FEM'den Başarılı Öğrencilere 'İlk Adım' Ödülü

Zonguldak’ta FEM Dershaneleri tarafından düzenlenen İlk Adım Sınavı’nda dereceye giren öğrenciler tablet bilgisayarla ödüllendirildi.

İstanbul FEM Dershaneleri tarafından 6 seans halinde aynı anda yapılan sınavda, Zonguldak Şubesi olarak dereceye giren öğrenciler için Genel Maden İşçileri Sendikası Konferans Salonu'nda bir tören düzenlendi. Törende dereceye giren öğrencilere 10 adet tablet bilgisayar, 20 adet mp5 ve 30 adet mp4 hediye edildi. Ayrıca dereceye giren öğrencilere çeşitli oranlarda indirim çekleri verildi.

İlk Adım Sınavı 'nın ardından yoğun kayıt talebiyle karşılaştıklarını anlatan Dershane Müdürü Kamil Şen, “FEM Dershanelerinin Türkiye geneline yayılmış yüzlerce şubesi ve binlerce öğretmeni bulunuyor. Zonguldak Fem Dershanesi olarak bizler de başta İstanbul olmak üzere diğer FEM şubeleriyle aynı akademik takvimi gerçekleştiriyoruz. Bunun yanında şubemizde, Türkiye 'nin en tecrübeli öğretmenlerinden oluşan eğitim kadrosu, sınavlarda bire bir isabet eden sorulardan oluşmuş FEM dökümanları ve teknik altyapıya sahip olmanın avantajını yaşıyoruz. Bunların yanında her öğrenciye FEM TV 'den dershanede gördüğü dersleri tekrar izleme imkânı sunuyoruz.” dedi.