“Gönül Köprüsü Kardeşlik” Projesi Kapsamında Kars’ta 300 Aile Ziyaret Edildi

AK Parti Ankara İl Başkanlığı tarafından doğu illerine yönelik ‘Gönül Köprüsü Kardeşlik’ projesi kapsamında 5 kişilik heyet Kars’a geldi.

“Gönül Köprüsü Kardeşlik” Projesi Kapsamında Kars’ta 300 Aile Ziyaret Edildi
AK Parti Ankara İl Başkanlığını temsilen Kars 'a gelen heyeti AK Parti İl Başkan Yardımcısı Sosyal İşler Başkanı Neval Sezer, karşıladı. AK Parti Sosyal İşler Başkanı Neval Sezer 'in önceden tespit ettiği, yaklaşık 250-300 aile ziyaret edilerek giysi yardımı yapıldı.AK Partililer ev ziyaretlerinde ailelerle bir bir sohbet ederek onların istek, sıkıntı, beklentilerini dinlediler. Sıcak ortamda geçen ziyaretlerde zaman zaman da duygusal anlar yaşandı.

AK Parti Kars il Başkanlığı Sosyal İşler Başkanı Neval Sezer 'in bire bir görüşerek tespit ettiği yaklaşık 300 aileyi ziyaret eden Ankara İl Başkanlığı Sosyal İşler Başkanı Doğan Çağatay, Sosyal İşler Başkan Yardımcısı Songül Eren, Kars Sosyal İşler Başkanı Neval Sezer, Danışma Kurulu Üyeleri Casim Koçak, Hatice Avşar Öztürk ve Spor Komisyonu Genel Sekreteri Ahmet Lal, kimsesiz, bakıma ve yardıma muhtaç, ailesinde özürlü bulunan vatandaşların evlerine kadar giderek yanlarında getirdikleri giysileri kendi elleriyla ailelere teslim ettiler. Çocukların giyinmesine de yardımcı olan AK Partilileri Karslılarda bağırlarına bastı.Gittiği ev ziyaretlerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 'ın selamlarını getirdiğini belirten AK Parti Ankara Sosyal İşler Başkanı Doğan Çağatay, amaçlarının batı ile doğu arasında köprü olmak olduğunu kaydetti.Ankara Sosyal İşler Başkanı Doğan Çağatay, Gönül Köprüsü Kardeşlik projesiyle doğu ve güneydoğudaki vatandaşları ziyaret ederek onlarının sorun, sıkıntı ve beklentilerini kendilerinden dinlediklerini söyledi.

Çağatay; “Gönül Köprüsü Projesi” kapsamında ilk olarak Bingöl daha sonra da Muş ve Ağrı 'ya gittik. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Doğu illerine yönelik bir projesi var ve bu proje kapsamında bölgedeyiz. Bu aşamada biz Partimizde görevli arkadaşlarımız her gün ihtiyaç sahibi ailelerimizi evlerinde ziyaret ediyor. Ailelerimize yardımları bizzat kendi ellerimizle teslim ediyoruz. Vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinliyoruz” dedi.Kendilerini ziyaret eden AK Partililerden Allah razı olsun diyerek duygularını ifade eden Zeytun Akbaş;“Eşimin gözleri görmüyor. 3 çocuğum var. Burada gördüğünüz harabe evde yaşıyorum. Eşimin gözleri görmediği gibi ayakları tutmuyor. Yani eşim felçli. Bende rahatsızım. Allah sizden razı olsun. Allah Başbakanımızı başımızdan eksik etmesin. AK Parti olmasaydı bizim durumumuz ne olacaktı?” diye ağlayarak duygularını dile getirdi.Daha sonra il genelinde önceden belirlenen yaklaşık 250-300 ailenin kapısına tek tek gidilerek ailelerle görüşüldü. Ailelerin sorunları dinlendi. Neler yapılabileceği konuşuldu. Ailelerin çocuk ve kendilerine giyecek eşyaları hediye edildi.
Kaynak: İHA