Pazarlar Heyeti'nden Rektör Karaaslan’a Ziyaret

Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, Sofular Belediye Başkanı Mehmet Ali Özdemir, AK Parti İlçe Başkanı Bilal Demirci, Daimi Encümen Celal Çelik, Belediye Meclis üyeleri, mahalle ve köy muhtarları ile birlikte kalabalık Pazarlar heyeti, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof.

Pazarlar Heyeti'nden Rektör Karaaslan’a Ziyaret
Dr. Ahmet Karaaslan 'a ziyarette bulundular.Karaaaslan 'ı rektörlük binasında ziyaret ederek başarı dileklerini sunan Pazarlar heyeti adına Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, belediye olarak üniversite ile işbirliği içerisinde başarılı projeleri hayata geçirmeyi hedeflediklerini söyledi.

İlçelerindeki meslek yüksekokulunun önemine işaret eden Başkan Torun, ilçe yöneticileri ve halkı olarak meslek yüksekokullarına sahip çıktıklarını, her türlü desteği verdiklerini ve vermeye de devam edeceklerini, meslek yüksekokullarının daha da gelişmesini istediklerini ifade etti.Rektör Prof.Dr. Ahmet Karaaslan, ilçelerdeki meslek yüksekokullarının önemini bildiğini, meslek yüksekokullarının öğrenciler tarafından daha çok tercih edilir olması için bir kısım çalışmalar yapmaya başladıklarını, dünyadaki ve ülkemizdeki gelişmeleri göz önünde bulundurarak sektörlerin ihtiyaçları doğrultusunda yüksekokullardaki bölümleri, programları gözden geçirmeye başladıklarını ve bu konuda çalışma başlattıklarını belirterek, “Yüksekokullara daha çok önem vereceğiz, yeni bölüm ve programlarla daha çok tercih edilir hale getireceğiz” dedi.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Karaaslan, “Kütahya ve İlçelerin gelişimi için çalışmalar yapıyoruz ve bunun için de tüm kurumlarla diyalog içerisindeyiz. Sizlerle her zaman birlikte olacağım, zaman zaman Pazarlar 'a geleceğim. Toplumun bizden çözmesini istediği bütün sorunlarla da ilgileneceğiz” dedi.

Pazarlar heyetinin ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Rektör Karaaslan, Pazarlar 'da tüm kurumlarla ile birlikte proje çalışmalarının devam edeceklerini sözlerine ekledi.Ziyaret sonunda Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, Prof. Dr. Ahmet Karaaslan 'a Pazarlarlı kadınların dokudukları el emeği göz nuru halıyı günün anısına takdim etti.Daha sonra Rektör Karaaslan, Pazarlar Heyeti ile hatıra fotoğrafı çekildi.
Kaynak: İHA