MÜSİAD Heyeti İzmir Valisi Cahit Kıraç'ı Ziyaret Etti

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şube Başkanı Abdurrahman Çabuk yeni Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte ilk ziyaretini İzmir Valisi Cahit Kıraç'ı makamında ziyaret ederek başladı.

MÜSİAD Heyeti İzmir Valisi Cahit Kıraç'ı Ziyaret Etti
MÜSİAD İzmir Şube Başkanı Abdurrahman Çabuk, 14 Ocak'ta yapılan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği İzmir Şubesi'nin genel kuruluna katılımından dolayı İzmir Valisi Cahit Kıraç'a teşekkür etti.

MÜSİAD'ın çalışmaları hakkında bilgi veren İzmir MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Çabuk, “EXPO 2020 İzmir adaylığı sürecinde EXPO 2020'nin kazanılabilmesi için katkı yapmayı görev biliyoruz” dedi. 11 - 14 Ekim 2012 tarihinde İstanbul CNR EXPO'da düzenlenecek olan 14. MÜSİAD Uluslar arası Fuarı ve IBF - Uluslararası İş Forumu hakkında bilgi veren Çabuk, “Bu yıl 45 bin metrekarelik alanda özellikle Ortadoğu coğrafyası başta olmak üzere, 75 ülkeden Bakan ve işadamının katılımıyla gerçekleşecek olan fuarda EXPO 2020 İzmir standı açarak tanıtım çalışmalarına biz de kurum olarak katkı sağlamak için çalışmalar yapacağız” diye konuştu.

İzmir Valisi Cahit Kıraç da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, yeni yönetime başarılar diledi. Ziyarete MÜSİAD İzmir Şube Başkanı Abdurrahman Çabuk başkanlığında, Başkan Yardımcısı Ümit Ülkü, Yönetim Kurulu Üyeleri Musa Uygul, Aslan Bilgi, Ünal Soytekin, Nihat Aydın, Vehbi Akyar, Mustafa Can, Mehtap Uçar, Onur Akgün, Hüseyin Yağcı, Nevzat Şahin, M. Fatih Toksal, Ünal Özturkut, Veysel Güldoğan ve Zekeriyya Candan katıldı.
Kaynak: İHA