Ahmet Sorgun: Aday Değilim, Ancak Görev Verilirse En İyisini Yapmaya Çalışırım

AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, partisinin Konya'nın bütün ilçelerinde kongrelerini sorunsuz tamamladığını ve il kongresini de aynı sükunetle yapacağını söyledi.

Başkan Sorgun, il başkanlığına talip olmadığını ancak görev verilirse en iyisini yapmaya çalışacağını söyledi.

AK Parti Konya İl Başkanı olarak görev yaptığı 2 yılı değerlendirmek için basının karşısına çıkan Ahmet Sorgun, yönetimdeki arkadaşlarıyla birlikte referandum ve genel seçim sürecini partisi adına başarıyla tamamladıklarını söyledi. Referandum ve seçimde gösterilen birlikteliği, gayreti kongre sürecinde de tekrarlamaya özen gösterdiklerini belirten Başkan Sorgun, 'Konya genelinde 31 ilçe, 6 belde, kadın ve gençlik kolları kongrelerini partinin vakarına yakışır bir süreçte geride bıraktık. Ahırlı, Akören, Akşehir, Çeltik, Hüyük, Yunak, Güneysınır, Hadim, Taşkent, Karapınar, Cihanbeyli, Kulu, Çumra, Derebucak ve Ereğli ile birlikte 15 ilçe başkanımız hizmet yarışında bayrağı yeni arkadaşlarımıza devretti. Başkan adayı olamayan arkadaşlarımız, herhangi bir küskünlük ya da dargınlık içerisine girmedi. 'dedi.

Basın mensuplarının sorularını da cevaplandıran İl Başkanı Ahmet Sorgun, önümüzdeki nisan, mayıs ya da haziranda yapılması planlanan il kongresinde AK Parti il başkanlığına talip olmayacağını ancak görev verilmesi durumunda yeniden il başkanı olabileceğini ifade etti.