Vali Kızılcık ve Eşi Sema Kızılcık, Lösemili Çocuklara Moral Verdiler

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık ve eşi Sema Kızılcık Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi Pediatri ve Onkoloji bölümünde tedavi gören lösemili çocukları ziyaret ederek onlara moral verdiler.

Vali Kızılcık ve Eşi Sema Kızılcık, Lösemili Çocuklara Moral Verdiler
Ziyarette, KTÜ Tıp Fakültesi Başhekimi Prof. Dr. Tevfik Özlü, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Erol Erduran ve hastane çalışanları da hazır bulundu. Serviste tedavi gören 16 yaş altı lösemi hastası çocuklarla ilgilenen Vali Kızılcık , çocuklara çeşitli hediyeler vererek onları sevindirdi, doktorlarından bilgi aldı.

Vali Dr. Kızılcık, hastanede tedavi gören çocukların yeni yılını kutlayarak, "Yenilikler ve güzellikler demek olan yeni yılda hasta çocuklarımızın sağlığına kavuşmasını diliyorum. Yattıkları serviste çocuklarımızın eğitimlerini sürdürme ve oyun oynama imkanı bulunmaktadır. Burada, çocukların hoşça vakit geçirebilmeleri ve en azından oynarken problemlerini unutabilmeleri için bir ortam var. Tedavi gören çocuklarımızın sağlığı giderek iyiye gidiyor. Bu tabi başta aileleri ve bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Onlara yeni yılda sağlıklı, huzurlu ve neşeli günler diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA