Ak Parti Zonguldak Milletvekili Ulupınar'dan Ziyaret

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Tüm İşçi Emeklileri Derneği Zonguldak Şube Başkanı Mustafa Sarıoğlu'nu ziyaret etti.

Ulupınar, ziyarette yaptığı konuşmada, Türkiye'nin kişi başına düşen gelirinin 11 bin dolardan 25 bin dolar seviyesine çıkmasını hedeflediklerini söyledi.

Partilerinin 2023 yılında dünyanın 10 büyük ekonomisinden biri olma yolunda hedefi olduğunu ifade edene Ulupınar, şöyle konuştu:

''Türkiye'deki bu istikrarla hedeflerimiz inşallah mümkün olacaktır. Bunun gerçekleşmesi demek işçinin, emeklinin, memurun daha fazla kazanması demektir. Kişi başına düşen gelir 30-40 bin avro olan ülkeler bulunmaktadır. Onlara ulaşmak için daha kat etmemiz gereken yollar var. Hükümetimizin çalışmaları bu yöndedir. Vatandaşımızın refahı için kamu yatırımları yapılıyor. Vatandaşlarımızın her daim yanında olmaya çalışıyoruz. İnşallah bu şartlar daha da iyileşecektir.''

Sarıoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ''Zonguldak'ta 140 bin emeklimiz var. Köylerimiz emeklilerle doludur. Emeklilerin yaşam koşullarının iyileştirilmesi amacıyla milletvekillerimizin yapacağı çalışmalara güveniyoruz'' dedi.

Muhabir: İdris Köle/Ferdi Akıllı

Yayıncı: Erdinç Aksoy
Kaynak: AA