Kardemir Karabükspor'da İstanbul Büyükşehir Belediyespor Maçı Hazırlıkları

Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında sahasında oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik Direktör Mesut Bakkal yönetiminde Çamlık Spor Tesisleri'nde yapılan antrenmanda, futbolcular koşu ve teknik çalışma yaptı.

Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmana, daha önce kadro dışı bırakılan ve A2 takımına gönderilen Deumi ile Güven de katıldı.

Kardemir Karabükspor Basın Sözcüsü Ziya Alak, gazetecilere yaptığı açıklamada, Teknik Direktör Mesut Bakkal ile takıma yeni bir heyecan geldiğini ve bu heyecanın maçlara da yansıyacağına inandıklarını söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında çok farklı bir Kardemir Karabükspor'un olacağını belirten Alak, şöyle konuştu:

''Artık futbolcularımız yeni bir heyecan ve ruhla içlerinde var olan azmi biraz daha güçlendirecekler. Futbolcularımızın sözleşmelerine baktığımızda ödenecek rakamlarda gerekli indirime gidilmesi konusunda bir takım isteklerde bulunuldu. Bazı futbolcularımız bu teklifleri kabul ederken, bazıları kabul etmedi. Deumi ve Güven yönetim kurulumuzun aldığı karar sonrası A2 takımına gönderilmişti. Yaptığımız görüşmeler sonrasında, teknik direktörümüz Mesut Bakkal'ın da görüşlerini alarak futbolcularımız yeniden takımla antrenmana başladı.

Hocamız görev verir vermez onu bilemeyiz. Sahamızda taraftarlarımızın da destekleriyle İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan puanlar almak istiyoruz.''

Ayrıca, kulüp tarafından Cumartesi günü oynanacak İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının biletlerinin satışa sunulduğu ve kapalı tribün biletlerinin 10, kale arkası tribün biletlerinin ise 5 lira olarak belirlendiği kaydedildi.

Muhabir: Ahmet Özler

Yayıncı: Ebubekir Gülüm
Kaynak: AA