Uyarı Ateşi 4. Kattaki Kadını Yaraladıistanbul

Gaziosmanpaşa`da polis ekiplerinin ``dur`` ihtarına uymayan ve içerisinde 4 hırsızlık zanlısının bulunduğu çalıntı araca uyarı ateşi sonucunda bir kadın silahla yaralandı.

  Gaziosmanpaşa Caddesi ' nde uygulama yapan polis ekipleri , şüphe üzerine içerisinde 4 kişinin bulunduğu plakasız minibüse ' ' dur ' ' ihtarında bulundu . ' ' Dur ' ' ihtarına uyulmaması üzerine polis ekipleri , havaya uyarı ateşi açtı . Bu sırada cadde üzerindeki bir apartmanın 4 . katında oturan ve olayı evinin penceresinden izleyen Nermin Ağaoğlu ( 28 ) , polis ekiplerinin uyarı ateşi sonucu silahla yüzünden yaralandı .

Polisin bir süre kovaladığı araçta bulunan 4 kişi gözaltına alınırken , yaşanan kovalamaca sırasında bir polis memuru da düşerek dizinden yaralandı .

Yaralı Ağaoğlu ile polis memuru olay yerine sevk edilen ambulansla Özel Avrupa Şafak Hastanesi ' ne kaldırıldı . Yüzünden yaralanan Nermin Ağaoğlu İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi ' ne sevk edilirken , polis memuru ise yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi .

Çalıntı olduğu belirlenen araçta bulunan 4 hırsızlık zanlısının Gaziosmanpaşa Polis Merkezinde sorguları sürerken , polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı .
Kaynak: AA