Türk Telekom Arena`da Sezon Boyunca Galatasaray`ın Efsane İsimleri Anılacak

"Galatasaray efsanelerini anıyor, Türk Telekom dünyaya duyuruyor`" isimli proje kapsamında, Galatasaray tarihine adını altın harflerle yazdıran isimler Türk Telekom Arena`da anılacak.

Türk Telekom Arena`da Sezon Boyunca Galatasaray`ın Efsane İsimleri Anılacak
Bu isimlerden ilki, Galatasaray`ın efsane teknik direktörü Jupp Derwall olacak.

Türk Telekom ve Galatasaray Spor Kulübü, taraftarı duygulandıracak yeni bir projeye imza atıyor. 2011-2012 sezonu boyunca sürecek olan "Galatasaray efsanelerini anıyor, Türk Telekom dünyaya duyuruyor" projesi kapsamında, Galatasaray tarihine adını altın harflerle yazdırmış efsane isimler anılacak.

Türk Telekom Arena`da düzenlenecek etkinlikler kapsamında ilk anılacak isim ise, 2007 yılında kaybettiğimiz Galatasaray`ın efsane teknik direktörü Jupp Derwall olacak. 1987-1988 sezonunda Eskişehirspor`u Prekazi ve Muhammet`in golleriyle 2-1 yenerek 14 yıllık şampiyonluk hasretine son veren takımın teknik direktörü olarak Galatasaray tarihinde unutulmaz bir yeri olan Jupp Derwall, 23 yıl aradan sonra yine bir Eskişehir maçında anılacak.

26 Eylül 2011 tarihinde Türk Telekom Arena`da oynanacak olan Galatasaray-Eskişehirspor maçı öncesinde, binlerce taraftar eşliğinde, yalnızca Galatasaray`ın değil Türk futbolunun da kaderini değiştiren efsane teknik direktör anısına çeşitli aktiviteler düzenlenecek. Maç günü radyolar üzerinden yapılacak duyuru ve yarışmalarla taraftarlara maç bileti hediye edilecek. Stadyumdaki taraftarlara ise Derwall maskeleri armağan edilecek. Maç öncesi seremonisine futbolcularla birlikte katılan 22 çocuk da üzerinde,"Efsaneler asla unutulmaz" yazan Derwall özel t-shirtleri ile sahaya çıkacak. Türk Telekom tarafından hazırlanan video ise maç saatine kadar dev ekranlarda gösterilerek taraftarı 23 yıl öncesine, kazanılan şampiyonluklara ve Avrupa maçlarındaki zaferlere götürecek.
Kaynak: İHA