40 Metrelik Şarampole Yuvarlanan Araçtan Sağ Kurtuldular

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde yaklaşık 40 metre yükseklikten şarampole yuvarlanan otomobildeki 2 kişi yaralı olarak kurtuldu.

40 Metrelik Şarampole Yuvarlanan Araçtan Sağ Kurtuldular
Edinilen bilgiye göre, Cargill Fabrikası'nda çalışan Sema Özgül'ü (34) Yalova'ya İstanbul feribotuna götürmek üzere yola çıkan Şadan Gül (34) idaresindeki 16 VE 302 plakalı otomobil, Karayolları Bölge Müdürlüğü tesisleri yakınında kontrolden çıkarak şarampole uçtu. Yaklaşık 40 metre sürüklenip, 10 metrelik duvardan da aşağıya yuvarlanan araç, taklalar atarak çalılık bir alana düştü. Yoldan geçerken kazayı fark eden bir vatandaş, sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine giden OrhangaziBelediyesi itfaiye ekipleri, otomobile ulaşarak yaralı haldeki Sema Özgül ve Şadan Gül'ü otomobil içerisinden çıkarıp düz bir zemine yatırdılar. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, yoldan yaklaşık 100 metre içerideki tarlalık alanda bulunan yaralıları yapılan ilk müdahale sonrası sedyelere koydu. İtfaiye ekipleri ve çevredeki vatandaşların da yardımıyla ambulanslara taşınan yaralılardan Sema Özgül, Orhangazi Devlet Hastanesi'ne, Şadan Gül ise Yalova Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı

Kazayı haber alan Cargill Tarım Sanayi Fabrika Mesul Müdürü Cenan Celepci, kaza yerine gelerek yaralıların durumu hakkında bilgi aldı. Hastanelerde tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken, polis ve jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Kaynak: İHA