Doka’Dan Rize Limanı Ve Rize Ticaret Borsası’Nı Ziyaret

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Kalkınma Kurulu Başkanı ve Gümüşhane Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hilmi Erdoğan Yayla beraberinde DOKA Kalkınma Kurulu Rize üyesi Hakan Birben, Rize Gümrük Müdürü Mesut Doğru, Rize Liman Başkanı Seyfettin Ceylan ile Rize Liman işletmesini ziyaret ettiler.

DOKA Kalkınma Kurulu üyeleri Riport Genel Müdürü Mehmet Kabil, İşletme Müdürü Şaban Kanoğlu ve Faysal Çillioğlu ile Rize limanının idari, çalışma ve depolama alanlarında inceleme yaptıktan sonra Rize’nin ulaştırma potansiyelleri hakkında Riport Yönetim Kurulu Başkanı Asım Çillioğlu’ndan bilgi aldılar.

DOKA Kalkınma Kurulu üyeleri Rize Ticaret Borsası’nda Rize Vali Yardımcısı Mustafa Erkayıran, Rize Ticaret Borsası Meclis Başkanı Resul Okumuş, Rize Ticaret Borsası Genel Sekreteri İsmail Kocaman, Rize İl Koordinasyon Müdürü Gülay Topuk, Rize Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Mehmet Taçoğlu, ÇAYKUR Pazarlama Dairesi Müdürü Ersan Uygur, Rize Sanayici ve İşadamları Derneği Genel Sekreteri Deniz Varlı’nın katılımlarıyla gerçekleştirilen toplantıya katıldılar. Çay sektörünün sorunları ve potansiyelinin ele alındığı toplantıda Rize Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdoğan’ın hazırladığı Çay Sektörü Raporu’nun sunulmasının ardından toplantı, Rize İli Kalkınma Kurulu üyelerinin karşılıklı değerlendirmeleriyle sona erdi.

Kaynak: İHA