Sakarya Büyükşehir Belediyesi’Nden Ramazan Erzağı Yardımı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından her Ramazan ayında düzenli bir şekilde gerçekleştirilen Ramazan Erzağı yardımı bu yıl da gerçekleştiriliyor. Toplu iş sözleşmesi gereği dağıtılan paketlerin ilkini Destek Hizmetleri Daire Başkanı Yusuf Türkan, Hizmet-iş Sendikası Şube Başkanı Fahrettin Kütükçü ile birlikte verdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’Nden Ramazan Erzağı Yardımı
Sakarya Büyükşehir Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan ayı öncesinde personeline erzak dağıtımı gerçekleştiriyor. Tüm çalışanların hayırlı bir Ramazan geçirmesini dileyen Yusuf Türkan, “Büyükşehir Belediyesi olarak her yıl olduğu gibi bu yılda işçilerimize erzak dağıtıyoruz. Toplu iş sözleşmesi gereği dağıtacağımız bu erzaklarımızdan sadece işçilerimiz değil, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’nun talimatı üzerine bütün personelimiz yararlanacak. İşçi, memur, sözleşmeli ve firma elamanlarına olmak üzere 1235 paket erzak dağıtacağız. Erzaklarda temel gıda maddeleri bulunuyor. Ramazan ayının herkese hayırlar getirmesini diliyor, personelimizin aileleriyle birlikte huzurlu bir Ramazan ve bayram geçirmelerini diliyorum” dedi.

Hizmet İş Sendikası Şube Başkanı Fahrettin Kütükçü de tüm Büyükşehir personelinin Ramazanını kutlayarak, hayırlı bir Ramazan geçirmelerini dilerken Destek Hizmetleri Daire Başkanı Yusuf Türkan da “personelimize ailelerinizle birlikte huzurlu bir ramazan ayı ve güzel bir bayram geçirmenizi diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA