Tahmazoğlu: Gençlik Merkezlerimiz Eğitim Yuvası Oldu

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, belediye bünyesinde hizmet veren üç gençlik merkezinde eğitim amaçlı kurslar ve seminerler verildiğini söyledi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, belediye bünyesinde hizmet veren üç gençlik merkezinde eğitim amaçlı kurslar ve seminerler verildiğini söyledi.

Tahmazoğlu, Mimar Sinan ve Şıhcan Gençlik Merkezleri’nden sonra yapımına başlanılan Yaşar Torun Gençlik Merkezini gezerek incelemelerde bulundu. Konak Mahallesi‘nde yaklaşık 3 ay önce temelleri atılan Yaşar Torun Gençlik Merkezinin inşaatında incelemelerde bulunan Başkan Tahmazoğlu, burada çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini ve tesisin yılsonunda tamamlayarak hizmete sunulacağını belirtti. Yaşar Torun Gençlik Merkezi’nin 3 bin 900 metrekare alan üzerine 3 katlı olarak inşa edildiğini kaydeden Başkan Tahmazoğlu, "Belediyemiz bünyesinde Mimar Sinan ve Şıhcan Gençlik Merkezi olmak üzere iki gençlik merkezimiz hizmet vermektedir. Bu tesislerimizde binlerce vatandaşımız çeşitli kurslarda eğitim alarak meslek sahibi oluyorlar. Böylelikle aile bütçelerine de katkı sağlıyorlar. Yapımı devam eden Yaşar Torun Gençlik Merkezimiz tamamlandığında içinde bay-bayan spor salonu, hanım ve erkek taziye evi, kütüphane, çok amaçlı salon, üniversiteye hazırlık kursları, meslek edindirme kursları ve kreş olarak hizmet verecek." dedi.

Sosyal alanda yapılan diğer çalışmalara değinen Tahmazoğlu, "Belediye olarak en çok üzerinde durduğumuz ve çalıştığımız konuların başında hiç kuşku yok ki sosyal hayata ve gençlere yönelik çalışmalar geliyor. Belediyelerin asli görevleri olan yol, asfalt, kaldırım çalışmalarının yanı sıra sosyal belediyeciliği de ihmal etmeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Daha iyi bir gelecek için eğitime ve sosyal çalışmalara yapılan yatırımın kutsallığına inanarak, sosyal tesisler, gençlik merkezleri, parklar, taziye evleri ve kültür evleri inşa ettik. Etmeye devam ediyoruz." diye konuştu.