Sarar Şirketler Grubu Başkanı Cemalettin Sarar‘a ‘Fahri Doktor‘ Ünvanı Verildi
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Senatosu tarafından Sarar Şirketler Grubu Başkanı Cemalettin Sarar‘a "fahri doktor" unvanı verildi.

Törenin açılış konuşmasını yapan ESOGÜ, "Eskişehi‘li olarak gurur duyduğumuz bir firmamız. Türkiye, bu tür girişimcilerin sayısı çoğalarak artan bir ülke haline gelecektir" dedi.
Eskişehir‘in ilim ve irfan yuvası olduğunu söyleyen Cemalettin Sarar, "ESOGÜ Senatosu, beni bu ödüle layık gördüğü için Eskişehir, ailem ve çalışanlarım adına çok teşekkür ederim. Birlik beraberlik içinde Eskişehir‘in adını her yerde duyurduk. Eskişehir bugün ilim, irfan yuvası oldu. Hocalarım, profesörlerim sizinle gurur duyuyorum. Sarar ailesi eğitimin her zaman yanında olacak. Bundan sonra daha büyük işler yapacağız. Atatürkçü, milliyetçi genç arkadaşlarımızla Eskişehir‘i daha ileri taşıyacağız. Bu ödüle layık olmak için elimizden geleni yapacağız. "
Konuşmaların ardından Prof. Dr. Tekin, tarafından Sarar‘a cübbesi giydirildi.
