Ak Parti‘li Akdağ:13 Haziran‘da Türkiye‘nin Üzerine Demokrasi Güneşi Doğacak

12 Haziran’da yapılacak seçimler öncesi çalışmalarına devam eden AK Parti Mardin milletvekilleri ilçe merkezlerindeki çalışmalarının yanında köy ziyaretlerine de devam ediyor.

12 Haziran’da yapılacak seçimler öncesi çalışmalarına devam eden AK Parti Mardin milletvekilleri ilçe merkezlerindeki çalışmalarının yanında köy ziyaretlerine de devam ediyor.

    AK Parti milletvekili adayları Abdurrahim Akdağ ve Muammer Güler, Kızıltepe Ovası‘nda bulunan köy ziyaretlerinde büyük ilgi ile karşılandı.

    Bugüne kadar Kızıltepe’ye bağlı köyleri tek tek ziyaret eden AK Partili Akdağ, son olarak gittikleri Çetinkaya köyünde güllerle karşılandı.

    Akdağ ve Güler, köylülerin sıkıntılarını dinleyerek sorunların çözümü ve tespiti konusunda ellerinden gelenin en fazlasını yaptıklarını ve yapacaklarını dile getirdi.

    GAP’ın bir an önce bitirilmesi ile ilgili olarak konuşan Akdağ, “Ben de sizlerin çektikleri sıkıntıları çekiyorum sorunlarımızın çözümü konusunda ne kadar hassas olduğumun farkındasınızdır. GAP bitirilmesiyle kuru topraklarımızın su bulması ve verimin artması elektrik faturalarının kabarık gelmesinden hiç birimizin şikâyeti olmayacaktır.” dedi.

    AK Parti iktidarında yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Akdağ, demokratikleşme ile hak ve özgürlülerin önündeki birçok engelin partileri döneminde kaldırıldığını söyledi.

    Akdağ, "Demokratik açılımı başlatan tek iktidar AK Parti iktidarıdır. 13 Haziran sabahı Türkiye üzerine demokrasi güneşi doğacaktır. Bundan hiç şüphemiz yoktur." diye konuştu.

    Köy ziyaretlerinde gösterilen ilgiden ve misafirperverlikten memnun olduklarını dile getiren milletvekilleri adayları yoğun ilgiden çok memnun olduklarını dile getirdi.

    "AK PARTİ İLE HİZMETLE TANIŞTIK"

    Köylülerden Mehmet Akbaş ise köylerine ilk defa hizmetin AK Parti döneminde geldiğini belirterek, “Biz hizmetin ne olduğunu bilmezken AK Parti geldi yollarımızı yaptı, suyumuzu çekti, okulumuzu yaptı, çocuklarımıza ücretsiz kitap, yaşlılarımıza maaş, öğrencilerimize burs verdi. Dilimizin önündeki engelleri bir bir kaldırdı. Artık anne ve babalarımızın da anladığı dinlediği izlediği bir televizyon kanalımız oldu. Evimizde artık devletin televizyonunda Kürtçe’yi izliyoruz. Bundan daha önemli ne olabilir ki? Ben zamanında Kürt olduğumu söyleyemezken Kürtçe konuşamazken bugün devletin kanalında Kürtçe programlar izliyorsam bunu kim inkar edebilir? İnşallah dilimizin önündeki diğer sorunlarda AK Parti sayesinde çözülecek. Siz milletvekili adaylarından AK Parti yaptığı icraatları bu halk için yaptığı hizmetleri anlatmanızı istiyoruz.” şeklinde konuştu.