Ali Uzun‘dan Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Şehri‘ye Ziyaret

Zonguldak Bağımsız Milletvekili Adayı Ali Uzun, Zonguldak Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Ercan Şehri‘yi makamında ziyaret etti.

Ali Uzun‘dan Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Şehri‘ye Ziyaret
Zonguldak Bağımsız Milletvekili Adayı Ali Uzun, beraberindeki heyetle birlikte Zonguldak Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Ercan Şehri‘yi ziyaret etti. Sanayi sitelerinin yapımına dikkat çeken Ali Uzun, “Milletvekilliğimiz döneminde Şimdi eski arkadaşlarla daha sonra sizle beraber daha çok hizmet etmeye çalıştık. Ama sizin sayenizde Kdz. Ereğli‘de Belen sanayi sitesini sizle beraber kurduk. Gökçebey‘de Cevdet Kabakçı‘nın vesilesiyle 3 tane kuruldu. O zaman Bakan Yalım Erez‘di. Yalım Erez bizim çok yakın arkadaşımızdı. Bizde o zaman gittik, gücümüzü kullanarak yaptık” dedi.

Zonguldak Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Ercan Şehri ise, “Ali Uzun‘un bize çok yardımları dokunmuştur. Sizin bize zamanda çok yardımınız oldu. Bir gün hiç unutmam kamyonculara para verecektim o gün aradım paranız var mı dedi. Dedim yok hemen yardımcı oldunuz Ankara‘ya geldiğimiz zaman bizi her zaman dinleyerek bize yardımcı oldunuz. Bu nazik ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA