Mambo Beach Club, Dragon Festivali Antrenmanlarına Başladı

Foça denince akla gelen Mambo Beach Club‘ın ekibi bu hafta sonu gerçekleşecek Dragon Festivali‘ne hazırlanıyor. Çalışanlardan oluşan yarışmacılar; 1 davulcu ve 16 kürekçiden oluşuyor. Yarışmada oldukça iddialı olan ekip yarışma gününü iple çekiyor.

Mambo Beach Club, Dragon Festivali Antrenmanlarına Başladı
Bu yaz eğlenmeye Dragon Festivali‘nde başlayan Mambo Beach Club, bu yaza yenilenmiş mimarisi ve konseptiyle, isminden çok söz ettirecek etkinliklere de ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Dünyada popülaritesi git gide artan ve 2008 yılından beri Türkiye‘de düzenlenen, ülkemizde kurumlar arası gerçekleştirilen en geniş katılımlı sportif etkinlik olarak dikkat çeken Dragon Festivali heyecanı, bu yaz İzmir‘e taşınıyor. 21-22 Mayıs‘ta gerçekleşecek festivalin yapılacağı yer ise Bostanlı Sahili.

İzmir‘de ilk defa yapılan etkinliğe ilgi büyük. Mambo Beach Club‘ın da aralarında bulunduğu 40‘a yakın takım antrenmanlarına başladı. İzmir katılımcılarının oldukça dişli olduğunu söyleyen festival ofisi, yarışın bolca rekabetli ve eğlenceli geçeceğini belirtiyor. Uluslararası Dragon Bot Federasyonu tarafından belirlenmiş dünya standartlarında kurallar esas alınarak hazırlanıyor. Organizasyonun İzmir ayağı 21-22 Mayıs 2011‘de Bostanlı Sahili‘nde gerçekleşecek. İzmir‘de ilk defa yapılan etkinliğe ilgi büyük. Aralarında Mambo Beach Club, Özgörkey, Schnider Elektrik, Ege Profil, PWF Havacılık, Arkas, DYO, İnci Holding, TDM, DTEM, Klemsan gibi firmaların da bulunduğu katılımcılar antrenmanlarına başladı.

KAZANANLARA BÜYÜK ÖDÜL

Özünde rekabetçi bir spor olmaktan çok birlik ve beraberlik, takım olma, birlikte hareket etme gibi unsurları içerse de, her spor dalı gibi dragon botta da bir kazanan ve ona verilecek ödüller bulunmakta. Kazananların madalya ve kupa aldığı etkinlikte büyük ödül gerçekten çok motive edici: Her şehrin birincisi olan takım katılım masrafı organizasyon tarafından karşılanarak, Amsterdam, Hamburg ve Roma şehirlerinde gerçekleşecek dragon bot etkinliklerinden birine katılıp ülkemizi temsil etme şansı elde ediyor.

Kaynak: İHA