Ak Parti Bolu Milletvekili Fatih Metin Muhalefete Yüklendi

AK Parti Bolu Milletvekili Fatih Metin, muhalefet partilerine yüklenerek, "Muhalefet seçim yaklaştıkça saçmalardan seçmelerle gün geçiriyor" dedi.

AK Parti Milletvekili ve yeni dönem adayı Fatih Metin, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Merkeze bağlı köyleri gezen Metin‘e, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Genel Meclisi üyesi ve çok sayıda partili eşlik etti. Köyleri ziyaret ederek her kapıyı çalan Fatih Metin, 12 Haziran seçimlerinde destek istedi. Köy ziyaretlerinde açıklamalarda bulunan Fatih Metin, muhalefetin saçmalarda seçmelerle gün geçirdiği söyledi. Muhalefet partilerinin bu samimiyetsiz davranışlarına karşı vatandaşın 12 Haziran‘da en iyi cevabı vereceğini ifade eden Metin, "Şuana kadar aldığımız izlenimler vatandaş nezdinde olumlu. Vatandaşımızın AK Parti‘ye olan desteğinin devam ettiğini görmek bizi mutlu ediyor. Vatandaşımızın hizmetlerle alakalı bilgilendirme noktasında zaten kendileri bizden daha çok daha iyi bildiklerini ifade eden sözler sarf ediyorlar. Buda bizi çok memnun ediyor" dedi.

Muhalefet partilerinin şuana kadar Bolu ile ilgili projelerini ortaya koymadığını söyleyen Fatih Metin, "Şu dönemde vatandaşlarımızın dikkatini çeken bir husus var. Muhalefetin saçmalardan seçmeler şeklinde ifadeleri vatandaş da büyük tepki topluyor. Bugüne kadar ne MHP ne de CHP, Bolu ile ilgili bir proje ortaya koymuş değil. Tekrar ifade ediyorum; bu vatandaşın sözüdür. Saçmalardan seçmelerle gün geçiriyorlar. Vatandaşımız bu samimiyetsiz ifadelere ve çapsız ifadelere cevabını 12 Haziranda sandık ta verecektir" diye konuştu.

Kaynak: İHA