Mhp Trabzon 2. Sıra Milletvekili Adayı Halil Memiş Seçim Gezilerini Sürdürüyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon 2. sıra milletvekili adayı Halil Memiş, seçim gezilerini Trabzon’un Beşikdüzü ve Şalpazarı ilçelerinde sürdürdü.

Mhp Trabzon 2. Sıra Milletvekili Adayı Halil Memiş Seçim Gezilerini Sürdürüyor
Her iki ilçede ziyaretler düzenleyen Memiş, halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Öncelikle Beşikdüzü’nde Mayıs 7’si Şenlikleri’ne katılan Memiş, şenliğin açılış törenini takip etti. Ardından şenlik programında yer alan ilçedeki tura katılan Memiş, Beşikdüzü’nde partilerle bir araya geldi. Ardından Şalpazarı ilçesine giderek ilçe halkıyla buluşan MHP adayı Memiş, esnafın sorunlarını dinledi. Beraberinde, MHP Şalpazarı İlçe Başkanı Hasan Karabayır, Söğütlü Belediye Başkanı Metin Gedikli ve çok sayıda partili yer alan Memiş vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Memiş, "Bize güç verin, destek verin, tek başımıza iktidara getirin ki tüm sorunlarınızı çözebilelim" açıklamasında bulundu.

Gezi sonunda açıklamada bulunan MHP Trabzon 2. Sıra Milletvekili Adayı Halil Memiş, "Çarşıda yaptığımız ziyaretlerde halk ile yakın temasımız oldu. Gördüğümüz manzara şu, halkımız geçim kaygısı içerisinde. İşçi, memur, emekli ve öğrenci ile karşılaştık. Halkımızın geleceğe bakışı noktasında umutsuzluk gördük. Herkesin kendine göre sorunları var. Bununla ilgili MHP‘nin programını ve görüşlerimizi anlattık. Çok yoğun bir ilgi karşılaştığımızı söyleyebiliriz. Alış veriş yapan vatandaşlarımız fiyatlardan çok yakınıyor. Gelirlerinin bu alış verişleri karşılamakta sıkıntı yaşattığını söylüyorlar” dedi.

Memiş sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Yoğun gezilerimiz devam edecek, onların bu sıkıntılarını paylaşmak istiyoruz. 12 Haziran‘dan sonra MHP‘nin iktidarında bunlara çözüm bulacağımızı ümit ediyoruz."

Kaynak: İHA