Tütüncü, Üniversiteye Hazırlandığı Dershanedeki Öğrencileri Ziyaret Etti

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 1995-96 eğitim öğretim yılında, üniversiteye hazırlık eğitimi gördüğü Açı Dershanesi’ndeki öğretmenlerini ziyaret etti.

Tütüncü, Üniversiteye Hazırlandığı Dershanedeki Öğrencileri Ziyaret Etti
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 1995-96 eğitim öğretim yılında, üniversiteye hazırlık eğitimi gördüğü Açı Dershanesi’ndeki öğretmenlerini ziyaret etti. Yaptığı ziyaret sırasında dershanede eğitim gören öğrencileri, sınıflarında ziyaret eden Başkan Tütüncü, "Aynı sıralarda oturmuş ve başarıyı yakalamış bir kişi olarak, başarılı olmanız için sistemli çalışın ve çok kitap okuyun.” diyerek öğrencileri sınav öncesi motive etti.

    Öğrencisi Hakan Tütüncü’nün ziyaretinden büyük memnunluk duyduğunu söyleyen Açı Dershanesi Tarih Öğretmeni Yahya Kemal Öztürk, "Edebiyata ve tarihe olan ilgisi, onu bir kitap kurdu haline getirdi.” dedi. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni kazanan Tütüncü’nün dershanenin de onur listesinde yerini aldığını ifade eden Öztürk, “Hakan Tütüncü daha o yıllarda derslere olan ilgisi, sınıftaki hal ve hareketleri, arkadaşlarıyla olan ilişkileri, ileride büyük bir kişi olacağının işaretiydi.” diyerek sözlerini bitirdi.