İnşaatçıya Göre Seçimler Gayrimenkul Sektörünü Etkilemedi

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya, 12 Haziran seçimlerinin gayrimenkul sektörünü etkilemediğini belirtti. Dumankaya, bunun konut taleplerinde görülen yoğunluktan da anlaşılabileceğini dile getirdi.

İnşaatçıya Göre Seçimler Gayrimenkul Sektörünü Etkilemedi
Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya, 12 Haziran seçimlerinin gayrimenkul sektörünü etkilemediğini belirtti. Dumankaya, bunun konut taleplerinde görülen yoğunluktan da anlaşılabileceğini dile getirdi.

Dumankaya Yönetim Kurulu üyeleri Uğur Dumankaya ve Ali Dumankaya, Adres Panaroma ile Gizlibahçe adlı projelerin tanıtım toplantısında gayrimenkul sektörünün gidişatını değerlendirdi.

Konuta olan ilginin devam ettiğini hatta arttığına dikkat çeken Uğur Dumankaya, seçimlerin sektörü olumsuz etkilemediğini vurguladı. Tüketicilerin piyasaya bakarak tek parti iktidarını fiyatladığını dile getiren Dumankaya, şunları ifade etti:

"Biz de bu olumlu havadan yararlanarak 2011’de toplam 1 milyar 300 bin lira değerinde 5 bin konut üreteceğiz. İstanbul Avrupa yakasında Bahçeşehir ve Halkalı‘da, Anadolu yakasında Maltepe‘de yeni projelerimizi açıklayacağız. Adres Panorama Aydınlı bölgesinde yapılmış olan Gizli Bahçe Konakları ve Akdeniz Evleri’ne yakındır. Aynı zamanda Toplu Konut İdaresi’nin Kentsel Dönüşüm Projesi dâhilinde inşaatı devam eden 5 bin konutluk Aydınlı projesinin yanında konumlanmaktadır. Bu proje ile ileride bölgede 20 bin insanın ikamet etmesini öngörüyoruz. Ticari alanlara olan yakınlığı, projemizin hem değerini arttıracak hem de yatırımcılara önemli fırsatlar sunacak.”

Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya da Türkiye’nin yeni bir Dubai olabileceğini kaydederken, “İstanbul artık Ortadoğu, Afrika ve Asya‘dan insanların daire alacağı bir yer olacak. Gelecekte Türkiye‘nin ve İstanbul‘un yeni bir odak olacağını göz önünde bulundurarak yatırımlarımıza ara vermeyeceğiz. " dedi.

Ali Dumankaya Türkiye‘nin artık gelişmede makas değiştirdiğine işaret ederek, " Ülkemiz gelişmiş ülke olmaya aday. Bu anlamda şehircilik çok önemli. Konutlarının yüzde 70‘inin yeniden yapılması gereken bir ülkede şehirler bu şekilde bırakılamaz. Şehir merkezleri çekiciliğini koruyor. Bizde bu yeniden oluşumun içinde olacağız." ifadelerini kullandı.

ADRES PANAROMA 65 BİN TL’DEN SATIŞTA

Dumankaya’nın Adres Panaroma projesinde konutlar 65 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor. Toplam bin 519 konuttan oluşan proje yatırımcıdan büyük ilgi görüyor.

Aldıkları talepten memnun görünen Satış Direktörü Ufuk Kayador, proje hakkında şu açıklamalarda bulundu:

"Adres Panaroma, Tuzla-Aydınlı’da karayolu ile E5 Tersane ve İçmeler Kavşağı’na 4 kilometre uzaklıkta yer alıyor. TEM Kurtköy gişelerine 12 kilometre mesafede bulunan proje sahil yoluna 5 kilometre ve Sabiha Gökçen’e 8 kilometre mesafede. Ayrıca Pendik feribot ve deniz otobüsü ise 10 dakika uzaklıkta. Marmaray ve hafif metronun da yakın zamanda Aydınlı’ya gelmesi bekleniyor. Koç Lisesi, Sabancı ve Okan Üniversiteleri, İstanbul Park Pisti Gebze Organize Sanayi Bölgesi, Tuzla Tersanesi, Anadolu Sağlık Merkezi gibi önemli mekanların yakınında olmasıyla da Adres Panorama önemli bir yatırım fırsatı vaat ediyor."