Alkollü Sürücü Polise Zor Anlar Yaşattı

Amasya‘da daha önce alkollü araç kullanmaktan 5 defa trafik cezasına çarptırılan ve sürücü belgesine el konulan şahıs, gündüz yine alkollü araç kullanırken polislere yakalanıp cezaya çarptırılınca akşam saatlerinde tabancayla intihar girişiminde bulundu.

Edinilen bilgiye göre, daha önce 5 defa alkollü şekilde araç kullanmaktan trafik cezasına çarptırılan ve ehliyetine el konulan Salih K. (45), gündüz saatlerinde Amasya Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekiplerinin uyguladığı yol denetimlerinde alkollü şekilde araç kullanırken polislere yakalandı. Cezaya çarptırılan Salih K., akşam saatlerinde Yavuz Selim Meydanı civarında park ettiği 05 AN 360 plakalı aracının içerisinde alkollü vaziyette eline aldığı tabancayla intihar girişiminde bulundu.

Simit ustası olduğu öğrenilen şahsı, olay yerine çağrılan psikologlar yaklaşık bir saat boyunca ikna edemedi. Kendisini ikna etmeye çalışan polislere sigara ikram eden şahıs, Amasya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Mustafa Yılmaz ile yaklaşık 10 dakika sohbet ettikten sonra araçtan inerek polis aracına bindi.

Şahıs, Asayiş Şube Müdürü ile birlikte hastaneye giderken, tabancanın kurusıkı olduğu bildirildi.

Kaynak: İHA