Şampiyonlar Ligi Schalke Valencia maçı izle (canlı izle)- Star tv izle

Şampiyonlar Ligi Schalke Valencia maçı izle (canlı izle)- Star tv izle. Şampiyonlar Ligi Schalke Valencia maçı izle (canlı izle)- Star tv izleyin. Şampiyonlar Ligi Schalke Valencia maçı izle (canlı izle)- Star tv izlemek için tıklayınız .İşte Şampiyonlar Ligi Schalke Valencia maçı izle (canlı izle)- Star tv izle...

Şampiyonlar Ligi Schalke Valencia maçı izle (canlı izle)- Star tv izle

Bu sezon Bundesliga’da istediği sonuçları elde edemeyen Schalke 04, Arena Auf Schalke’ye ilk maçın avantajı ile çıkıyor.

Şampiyonlar Ligi Schalke Valencia maçı izle (canlı izle)- Star tv izleMAÇIN ÖZETİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Şampiyonlar Ligi Schalke Valencia maçı izle (canlı izle)- Star tv izleVALENCİA 1-1 SCHALKE (İLK MAÇIN GOLLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ)


Ligde bir türlü istediği sonuçları elde edemeyip kötü bir grafik çizen Schalke 04, Şampiyonlar Ligi’ndeki başarısını sürdürmek istiyor. Bu akşam kendi evinde Valencia ile karşılaşacak olan Schalke’de, ilk maçta alınan 1-1’lik skor avantajını koruyup çeyrek finale çıkmanın hesapları yapılıyor.

Raul rekor için

Tarihinin en iyi Avrupa performansına ulaşmak için önünde sadece bir tur olan Schalke’de, Raul Gonzalez için bu maçın önemi daha ayrı bir yer tutuyor. Schalke’nin ligdeki konumu göze alındığında, takımının turnuvadan elenmesi durumunda Raul’u bu sezon için, Şampiyonlar Ligi’nde son kez seyretmiş olabiliriz. Ayrıca, İspanyol oyuncunun, Filippo Inzaghi’nin, Avrupa kulüpler düzeyinde elde ettiği 70 gollük rekorunu egale etmesi için 1 gole ihtiyacı var. Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde evinde oynadığı 3 maçı da kazanan Schalke’de Klaas-Jan Huntelaar sakatlığı, Lukas Schmitz ise cezası nedeniyle oynayamayacak.

Schalke 04’ün muhtemel 11’i: Neuer; Uchida, Howedes, Metzelder, Sarpei; Matip, Kluge; Farfan, Raul, Jurado; Edu

Valencia deplasmanlardaki iyi oyununa güveniyor

La Liga’da Barcelona ve Real Madrid’in ardından 3. sırada bulunan Valencia, kendi evinde kaybettiği skor avantajını deplasmanda avantaja dönüştürme planları yapıyor. Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı üç deplasman maçında da yenilmeyen İspanyol ekibinde Chori Dominguez ve Miguel Brito dışında eksik bulunmuyor. İspanyol ekibi, La Liga’da oynadığı son iki deplasman maçında da Bilbao ve Mallorca karşısında 2-1’lik galibiyetler ile sahadan ayrıldı.

Valencia’nın muhtemel 11’i: Guaita; Bruno, D. Navarro, R. Costa, Mathieu; Banega, Topal; Pablo, T. Costa, Mata; Soldado

Raul: “Valencia’yı eleriz”

Schalke’nin tecrübeli golcüsü Raul, Valencia’yla oynanacak Şampiyonlar Ligi maçı öncesi iddialı açıklamalar yaptı.

Şampiyonlar Ligi 2. Tur rövanş maçında Valencia’yla karşılaşmaya hazırlanan Schalke’nin yıldız golcüsü Raul, La Liga ekibini eleyerek turnuvada yollarına devam edeceklerine inanıyor.

İlk maça oranla daha fazla zorlanacaklarını kabul eden İspanyol golcü, uefa.com’a yaptığını açıklamada, “İlk maça oranla daha fazla zorlanacağımız kesin. Valencia’nın da çok önemli isimleri var. Bir adım önde olduğumuz doğru. Ancak 90 dakika daha oynayacağız. Skor avantajına sırtımızı dayayamayız. Schalke’yi Avrupa’nın en iyi 8 takımı arasına sokmak, büyük bir başarı olur” dedi.

Her maçta olduğu gibi Valencia karşısında da gol atmak istediğini belirten Raul, “Umarım daha çok gol atarım. İlk maçta sadece 1 gol atabildim ama takıma katkısı oldu. Belki de son Şampiyonlar Ligi maçıma çıkacağım. Ne olacağını zaman gösterecek” diye konuştu.