Tahmazoğlu, Polis Öğrencilerine Başarının Sırlarını Anlattı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep Polis Okulu öğrencileri ile bir araya geldi.

Gaziantep Polis Yüksekokulu konferans salonunda düzenlenen başarının sırları konulu konferansa katılan Başkan Tahmazoğlu, ilk olarak Şahinbey ilçesi ve belediye çalışmaları hakkında slayt eşliğinde bilgiler vererek, başarıyı yakalamak için en önemli unsurun kişinin hedefinin olması gerektiğini söyledi. Hayatta hem bireysel hem de kurumsal başarı için çalışmak gerektiğini belirten Başkan Tahmazoğlu, “Hiçbir polis adayı arkadaşımız ileri bir noktaya gidemem diye ümitsizliğe kapılmasın, ilerlemenin tek yolu çalışmaktır. Sizler düzenli ve disiplinli çalıştıkça başarıyı yakaladığınızı göreceksiniz. Tüm polis adaylarımızın bir emniyet müdürü olabilirim hedefi olmasını istiyorum. Yaptığınız işi severek yapacaksınız. Sevmeden yaptığınız işte başarı elde edemezsiniz” dedi.

Bir öğrencinin ‘Başarınıza etki eden sebepler nelerdir?‘ sorusuna cevap veren Başkan Tahmazoğlu, "Hiçbir zaman başarı tek başına gelmez. Çalışmalarımızda ekip çalışmasını çok önemsiyoruz. Çünkü kurumsal başarıyı sağlamak için ekip çalışması gerekmektedir. Uyumlu ekip çalışması ile ben değil biz olgusunu sağlamak gerekiyor. İşte bizim başarımız buradan geliyor" cevabını verdi.

Türkiye‘nin dört bir yanından öğrencileri olduğunu belirten ve "Biz Türkiye‘yiz" diyen Gaziantep Polis Yüksekokulu Müdürü Osman Metli tarafından program sonunda Başkan Tahmazoğlu‘na plaket takdim edildi. Konferans polis öğrencilerinin alkışları ile son buldu.

Kaynak: İHA