Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Köktaş: Dokunulabilir Ve Ulaşılabilir Olacağız

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Fuat Köktaş, makama ve rütbeye değil, hizmete talip olduğunu söyledi.

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Fuat Köktaş, makama ve rütbeye değil, hizmete talip olduğunu söyledi.

Köktaş, "Allah nasip eder, milletvekili olursam, öncelikle ‘ulaşılabilir ve dokunulabilir‘ bir vekil konumunda olacağız." dedi.

Atakum, 19 Mayıs, Salıpazarı ve Terme İlçe teşkilatı üyeleri ve partililerle bir araya gelen AK Parti Milletvekili Aday Adayı Fuat Köktaş’ı teşkilat gezilerinde, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Hüseyin Dereli, AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanı İbrahim Eren, 19 Mayıs İlçe Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Dereköy Belediye Başkanı Ahmet Topal, Yörüklü Belediye Başkanı Süleyman Eroğlu, AK Parti Salıpazarı İlçe Başkanı Hüseyin Yaman, AK Parti Salıpazarı İlçe Başkan Yardımcısı Yücel Kaya, Salıpazarı Belediye Başkanı Hüseyin Akgül, AK Parti Terme İlçe Başkanı Recep Ertan, Terme Belediye Başkanı Ahmet Yirmibeşoğlu, Dikbıyık Belediye Başkanı Kemal Ayan, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Teşkilatı Mensupları ve çok sayıda partili karşıladı.

Ziyaretlerinde partililerle tek tek salamlaşarak, kucaklaşan AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Fuat Köktaş, Samsun’un sorunlarını çok iyi bilen, sorunların çözümü noktasında ekip ruhunun önemini çok iyi kavrayan, toplumsal hedefleri ve ilkeleri olan birisi olarak, Samsun’u en iyi şekilde temsil edebileceğini söyledi.

Teşkilatların önemine de vurgu yapan Köktaş, Güçlü bir teşkilat ile ihtiyaçların ve sorunların daha kolay bir şekilde giderilebileceğini kaydetti.

Teşkilattan aldığı güç ve destekle, Türkiye‘yi baştanbaşa saran değişim hareketine katılarak güç vereceğini ifade eden Köktaş, “ Üstad Necip Fazıl’ın dediği gibi; Devler gibi eserler bırakmak için, karıncalar gibi çalışmak lazım. Biz de, Allah izin verirse karıncalar gibi çalışacağımıza söz veriyoruz. Ülke politikalarında ve yerel anlamda yapılacak çalışmalarda, yönlendirme ve fikir beyan etme noktasında, Samsun’u en iyi şekilde temsil edeceğime yürekten inanıyorum." dedi.

"STÖ‘LER EN BÜYÜK PAYDAŞLARIMIZ VE ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ OLACAK"

Samsun’a vefa ve hizmet borcunun olduğu vurgulayan Köktaş, "Şehrimizi, bulunduğu konumdan daha da ötelere taşınması noktasında hizmet heyecanımız var. Allah nasip eder, milletvekili olursam, öncelikle ‘ulaşılabilir ve dokunulabilir‘ bir vekil konumunda olacağız. Yine şehrin sivil toplum örgütleri, vakıf ve sendikaları, resmi kurum ve kuruluşlarımızın yöneticileri ile periyodik olarak yapılacak toplantılarla bir çok sorunun üstesinden gelinebileceğine inanıyorum. Sivil toplum örgütlerimizi en büyük paydaşlarımız ve çözüm ortaklarımız olarak göreceğiz. Bu platformlardan gelen teklif ve önerilerin hayata geçirilmesini sağlamanın gayreti ve çabası içinde olacağız." diye konuştu.