Tatlıses‘in Tedavi Gördüğü Hastaneye Ziyaretçi Akını

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses‘in tedavi gördüğü hastane ziyaretçi akınına uğradı.

Sanatçı İbrahim Tatlıses‘in tedavi gördüğü hastaneye ziyaretçi akını devam ediyor. Son olarak Gülben Ergen, Ebru Yaşar, Sinan Özen ve sunucu Esra Erol, Tatlıses‘in durumu hakkında bilgi almak için tedavi gördüğü Maslak Acıbadem Hastanesi‘ne geldi. Tatlıses‘in boşandığı eşi Derya Tuna basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Çok iyi olacak. Herkesin duasına ihtiyacımız var. Ben inanıyorum ki Türkiye‘nin yüzde 70-80‘i onun için dua ediyor. İnşallah iyi olacak, kalkıp sizinle röportaj yapacak. Başbakan 4 kez

aradı. Gerçekten çok ilgilendi, ilgisine teşekkür ediyorum. Kendisini gördüğümde şuuru açıktı. Olay anında yanında değildim, sonradan gördüm. Şuuru açıktı ama konuşmadık" dedi.

Sunucu Esra Erol ise herkesin Tatlıses için dua etmesini isteyerek, "Hep beraber dua edelim. Ben ona bir şey olacağına inanmıyorum. İbrahim Tatlıses zımba gibidir. Birkaç ay sonra şarkılarını söylemeye devam edecek. Allah‘tan umut kesilmez. Nasıl olduğu önemli değil. Bu bir vahşet. Artık birilerinin buna dur demesi gerekiyor. İsyan bayrağını kaldırmak istiyorum. Sinirimden ağlamak istiyorum" diye konuştu. Erol‘un gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Sinan Özen ise "Sözün bittiği yerdeyiz. Söyleyecek bir şey bulamıyorum. Çok ama çok üzgünüm. İyileşeceğine inanıyorum. Bir insan bir insanı öldürmeye karar verdiyse gördüğünüz gibi bunu sokak ortasında bile yapabiliyor. Çok üzgünüm, kelimenin bittiği yerdeyim" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA