Kardemir Karabükspor sahasında Bursaspor'u konuk ediyor

Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak bitiren Bursaspor bugün saat 14.00'de Kardemir Karabükspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Kardemir Karabükspor sahasında Bursaspor'u konuk ediyor
Spor Toto Süper Ligi’nin 25. haftasında Kardemir Karabükspor bugün sahasında Bursaspor’u konuk ediyor. Saat 14.00’de başlayacak olan Kardemir Karabükspor - Bursaspor maçını hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

Kardemir Karabükspor ile Bursaspor arasında oynanacak karşılaşma Lig Tv’den canlı olarak yayınlanacak.

K.KARABÜKSPOR CEPHESİ


Bu sezon ligde topladığı 33 puanla orta sıralarda yer alan Karabükspor, sahasında konuk edeceği Bursaspor'u evine puansız göndermek istiyor.

Kardemir Karabükspor'da Emenike, Tozo, Ragued, Muhammet Hanifi sakatlıkları sebebiyle, Hakan Özmert ise kart cezalısı olduğu için bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

Yücel İldiz sahalarındaki zorlu maçı kazanmak için oynayacaklarını belirterek, "Bursaspor da ligde ki iddiasını sürdürebilmek için kazanmak için oynayacaktır. Zevkli ve çekişmeli bir maç olacak. Geçen hafta sahalarında puan kaybettiler. Bu maçta telafi etmek isteyeceklerdir. Ama bizim de iyi bir gidişatımız var" dedi.

BURSASPOR CEPHESİ


Lider Fenerbahçe'nin 5 puan gerisinde olan Bursaspor, Karabükspor deplasmanında galibiyet dışında bir şey düşünmüyor. Sezonun ikinci yarısında beklenmedik puan kayıplarıyla zirveden az da olsa uzaklaşan Bursaspor'un kaybetmeye tahammülü yok.

Yeşil beyazlı ekipte Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, transferi yılan hikayesine dönen ve Moskova'dan eli boş dönerek yeniden Bursaspor'a gelen genç futbolcu Sercan Yıldırım ile sakatlığı süren Vederson'u kadroya almadı.

TAKIMLARIN KADROLARI


K.KARABÜKSPOR

Tomiç
Kerim
Deumi
Muhammet
Seric
Şenol
Diego
Hakan
Birol
Cernat
İlhan

BURSASPOR

İvankov
Ali
İbrahim
Serdar
M. Keçeli
Svensson
Altidore
Ozan
Ergic
Batalla
Miller

STAT: Dr. Necmettin Şeyhoğlu
SAAT: 14:00
HAKEM: Cüneyt Çakır
YAYIN: Lig TV