Sinema Amatörleri Bigadiç Belediye Başkanı Göksel'e Plaket Verdi

Balıkesir Sinema Amatörleri Derneği (SAM-DER), Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel`e, sanata gösterdiği önem dolayısıyla teşekkür plaketi takdim etti.

Bu amaçla düzenlene törende konuşan Göksel, “Güzel sanatlar, yaşama renk ve değer katan estetik zenginlik kaynaklarıdır.” dedi. SAM-DER Başkanı Mesude Eğilmez de Bigadiç ilçesinin hemen her konuda olduğu gibi kültür ve sanata verdiği değerde de farkını ortaya koyduğunu söyledi. Başkan Göksel`in kültür, sanat ve özellikle sinemaya verdiği önemi büyük bir takdirle izlediklerini belirten Eğilmez, katkılarından dolayı teşekkür etti.

SAM-DER`in gösterdiği teveccühün kendisini mutlu ettiğini belirten Başkan Göksel, "Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana kültüre ve sanata özel bir önem veriyoruz. Belediye bütçesinin arttırılması, gelir gider dengesinin sağlanması, borçların ödenmesi ve ilçe halkının ihtiyacı olan fiziki yatırımların hızla gerçekleştirilmesi gibi temel belediyecilik hizmetlerinin yanısıra her türlü imkanları zorlayarak kültür ve sanat programları düzenliyoruz. Son üç yıldır yaz dönemlerinde SAM-DER ile ortaklaşa yaptığımız film gösterimleri, halkımız tarafından büyük bir ilgi ve beğeniyle izleniyor." şeklinde konuştu.