Gülşen Öğretmen Birikimlerini Eğitime Harcayacak

Muğla’nın Fethiye ilçesi’nde yaşyan emekli sınıf öğretmeni Gülçen Çarkçı, birikimlerini yine eğitime harcamaya karar Verdi.

Gülşen Öğretmen Birikimlerini Eğitime Harcayacak
Emekli öğretmenin bu örnek davranışı ilçede takdir gördü

Milli Eğitim Müdürü Yüksel Gültekin, Şube Müdürü Akif Usta, Türkçe Öğretmeni Suna Kiper ve Eğitici Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmeni Sedat Aksoy’la birlikte emekli Sınıf Öğretmeni Gülşen Çarıkcı’yı evinde ziyaret ettiler. Bu ziyaretten çok memnun kalan Çarıkcı ziyaretçilere tarih ve duygu dolu anlar yaşattı.

Milli Eğitim Müdürü Yüksel Gültekin Gülşen Öğretmen’den övgüyle söz ederek “Sizin gibi değerli öğretmenlerin bu topluma kazandırdığı değerli insanlar olmuştur. Sizi tanımak ve bu ülkeye katkılarınız bizleri gururlandırdı. Üzümlü Anadolu Lisesindeki yurdun öğrenci kapasitesi yeterli değildi. Yerinde ve anlamlı bir söz almışınız, size ve eski öğrenciniz Haluk Bey’e böyle bir şeyi düşünmüş olmanızdan dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Çarıkcı ve Milli Eğitim Müdürü Yüksel Gültekin arasında çok sıcak ve samimi sohbet havasında geçen ziyaret, ev sahibesinin çeşitli ikramlarıyla son buldu.
Kaynak: İHA