Milletvekili Aksak: Erzurum’un Markalarına Sahip Çıkacağız

AK Parti Yakutiye İlçesi 2.

Milletvekili Aksak: Erzurum’un Markalarına Sahip Çıkacağız
Olağan Kongresi yapıldı. Kongrede tek aday olan Eski İlçe Başkanı Yunus Şahin, yeniden ilçe başkanlığına seçildi.
Kongreye katılan Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Aksak, Erzurumluların markalarına sahip çıkması için çağrıda bulundu. Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un da şehrin bir markası olduğunu söyleyen Aksak, kongreden sonra maç izlemeye gitti.
AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, kongrede yaptığı konuşmada, parti olarak yaptıkları çalışmalar hakkında değerlendirmede bulundu. Partilerinin iktidara gelmesiyle birlikte sorunların ortadan kalkmaya başladığını ifade eden Aksak, “Halka karşı savaşmakla başarı elde edilmez. Halkla el ele verip, birlikte hareket etmekle başarıya ulaşılabilir.” dedi.

Erzurum’un marklarına sahip çıkacaklarını belirten Aksak, “Erzurumspor da şehrimizin bir markasıdır. Takımımıza her türlü desteği sağlayacağız.” diye konuştu. Aksak, konuşmasını yaptığı sırada, Yeni Erzurum Stadyumu’nda, Erzurum Büyükşehir Belediyespor ile Çanakkale Dardanelspor karşılaşması oynanıyordu. Erzurum’un 1-0 önde olduğunu öğrenen Aksak, “Takımımızın, bu başarısını devam ettirmesini temenni ediyoruz.” dedi.
Aksak ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, kongreden ayrıldıktan sonra stadyuma geçip burada maçın geri kalan kısmını beraber izledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, parti olarak güçlü bir teşkilat yapısına sahip olduklarına dikkat çekti. Erzurum’a kurulması planlanan yeni otogar konusunda çeşitli söylentiler olduğunu aktaran Küçükler, “Kimse söylentilere kulak asmasın. Biz ihalemizi yaptık. Şehirlerarası otogarın yapım işini bir firmaya verdik. İnşaatın temelini attık. Kısa süre sonra şehrimizde Türkiye’nin en modern otogarı hizmete başlayacak.” şeklinde konuştu.
Yeniden başkan seçilen Yusuf Şahin ise hizmet için elini taşın altına sokmak için hazır olduklarını kaydetti.

AK Parti Yakutiye İlçesi 2. Olağan Kongresi’ne; Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz’in yanı sıra çok sayıda parti üyesi ve davetli katıldı.